Kertoisin vähän kokemuksia eri kynsilakoista jne... :DD

Tässä on kaikki mun kynsilakat yms... (vanha kuva, nykyään niitä on enemmän...) :D

Täs on kuva Kiss NAIL ART Paint kynsilakoista. Niissä on kivan pitkät sudit kaikkiin kynsien koristeluihin. Kokonaan kynnen lakkaaminen niillä ei ole kauhean kivaa, mutta mun mielestä ne on tosi hyviä koristeuun. Niitä myydään mun tietääkseni kolmen kynsilakan pakkauksissa esim. Sokoksessa =) Tässä on viel pari kuvaa niistä (en tiedä hintaa):

    

 

Sit tässä on Seppälän Wild And Crazy nimisiä kynsilakkoja (3.95€) Nämä lakat eivät ole mitenkään aivan huippulaatua, koska niillä pitäisi lakata aika monta kerrosta, jotta siitä tulis yhtä tummaa kuin purkissa näkyy ja muutenkin. Niissä on tosi paljon ja kivoja värivaihtoehtoja. Niiden kuivuminen saattaa kestää vähän kauemmmin... Mutta jos lakkaa niillä aivan pieniä kerroksia ja antaa niiden kuivua hyvin, niin niistä saa ihan kivat :D Purkit ovat ihan hyvän kokoisia ja sudit kanssa.

 

 

Seppälän pienet Selene lakat on ihanan pikkuisia. Ne maksaa vain 1.95€, mutta loppuu aika nopeasti. Riippuu väristä aika paljon, että kuinka monta kerrosta tarvii lakata... esim: toi punainen on tosi hyvä, mutta vaalensinisessä tarvitsee lakata 2-3 kerrosta.

 

Tässä sekalaisia lakkoja. Vasemmalta oikealle mennessä.

  1. Seppälän Pinkki Models Own kynsilakka 4,95€. Hinta on pikkuisen kalliinpi, mutta suosittelen kaikille näitä kynsilakkoja! Laadukkaita ja muutenkin kivoja. Paljon eri värejä vaihtiksia, ja niillä on helppo lakata.
  2. Seppälän musta Wetnwild kynsilakka. Muistaakseni 3.95€. Ihan hyvä lakka, sopivan kokoinen suti. Ei tarvitse lakata yhtö kerrosta enempää :) !!
  3. H&M:n ruskea NAIL POLISH kynsilakka. Tykkään ruskeasta väristä. Mutta se saattaa vaikuttaa kynnen päällä pikkaisen tummemalta, toisin kuin purkissa, mutta mun mielestä se ei oikeastaan haittaa.
  4. Lumenen punainen quick & chic nail polish - kynsilakka. Sen väri ei valehtele yhtään. Se on juuri yhtä punaista, kuin purkissakin. En tiedä hintaa. Lakka on muuten tosi kiva, mutta sen suti on tosi paksu, joten sillä voi olla vähän vaikea lakata.
  5. Vikana tässä on oranssi SOHON new york kynsillakka. Muistaakseni se on ihan hyvä laatuista. Sen suti on ehkä vähän pienempi mitä luulisi, mutta ihan helppo lakata. Lakka on aika vanha, ja pöllin sen äitiltä, joten en tiedä mistä se on ostettu ja kuinka paljon se maksaa.

 

                          

 

Kynsilakanpoistoaineella ei mun mielestä oo väliä. Laatu on ihan samanlainen kaikissa, mut hinta voi vaihdelle sen jonkun parin euron verran. Kynnet kannattaa aina viilata (suosittelen lasiviiloja), eikä käyttää kynsisaksia. varsinkin jos on pitkät kynnet. Aina lakkaamisen jälkeen, on muisetettava vielä lakata yksi kerros päälyslakkaa, koska se kiinnittää paremmin lakan, jotta se ei kuluisi niin nopeasti pois. Toi valkoinen lakka on ostettu Virosta, ja silla on tarkoitus tehdä kuvia painamalla sellaisesta muotista... (unohdin ottaa ne kuvaan mukaan XD) Tossa vieressä on kaksi lakkaus kynää. (virossa)

     

Tässä on corrector pen (kysilakanpoisto tussi). Erittäin kätevä, ja vaihtopäät ovat helppo vaihtaa...

      

Ranskalaiseen manikyyrin tarkoitettu tussi, jolla voit vain piirtää valkoisen rajan kynnen päähän. Myöhemmin lisää...

  • Vasemmalla puolella on H&M:stä ostettu ihanan raikas ja keväinen sininen kynsilakka! Hinta: 3.95€ :D Hyvä laatuinen hintaisekseen...
  • Oikealla puolella on mavalan puutikkuja, joilla on hyvä siistiä kynsinauhat. Lakkauksesta saa aina siistimmän näköisen kyn kynsinauhat ovat kurissa. Ja jotta ne eivät olisi tulhetuneen näköiset tms. on vieressä erityisesti kynsinauhoille tarkoitettua rasvaa... Aina silloin tällöin olisi hyvä muutenkin rasvata käsiä, koska myös kynnet tarvitsevat kosteutta kuten ihokin... :)

  • Alhaalla on 2 erilaista Rimmelin kynsilakkaa. Ostin tummemman Lasting Finish lakan Seppälästä 1€:lla (alennuksesta), joten en tiedä niiden oikeaa hintaa... Rimmelin toinen vaaleanpunainen 60 seconds todella kuivuu n. minuutissa. Molemmissa on hieman erilainen, mutta silti molemissa on paksu suti. (helppo lakata) :D

   

  • Vasemmalla puolella on 2 kynsilakkaa. Tumman sininen lakka on kiva värinen ja ihan hyvä laatuinen. Se on ostettu aikaa sitten Virosta joten en muista hintaa... sry. Sitten on valkoinen ihan perus kynsilakka. Ihan normaali suti ja sillee... XD
  • Oikealla puoellla on molemmat päällyslakkani. Ekana on tavallinen KONAD lakka, jonka kuivumisessa kestää jonkin aikaa, kun taas sen vieressä oikealla puolella on Sally Hanseinin lakka, joka kuivuttaa lakan n. 30 sekunnissa ja kuivuu myös samalla itse............