Morjes (:

Toissakirjoituksessa puhuin Tukholmasta ostetusta essien kynsilakasta.♥ Eli kyseessä on hyvälaatuinen lakka, josta löytyy vaikka kuinka montaa eri sävyä. Meidän kynsilakka maksoi muistaakseni 12.95€, tai 14.95€, en ole varma. Yksi kerros riittää, ja itselläni tuo kyseinen kynsilakka pysyi suht kauan... Essiellä on omat nettisivut, ja siellä kerrotaan, että värivaihtoehtoja n. 250 ! Itselläni on vain yksi lakka ( Chinchilly 696 ), mutta jos rahaa löytyy, niin aioin kyllä ostaa muitakin. Pari kertaa on toivottu, että kertoisin tarkemmin kyseistä kynsilakasta. Toivottavasti nyt on tarpeeksi tietoa (;

Essie


Yrityksen perusti vuonna 1981 Essie Weingarten. Hänen intohimostaan kasvoi menestyvä yritys, joka tänä päivänä myy tuotteitaan 47 maahan. Yli 50 000 ylellisintä ja parhaiten tunnettua kauneussalonkia ja kylpylää myy hänen tuotteitaan USA:ssa. Essien kynsilakat ja hoitotuotteet ovat voittaneet vuosittain useita palkintoja ja itse Essie palkittiin vuonna 2004 omasta elämäntyöstään arvostetulla Cosmetic Executive Women Achiever Awardilla.

Syksyllä pukeudutaan ihaniin lämpimiin neuleisiin ja kynsilakan värisävyillä toistuu vaatteiden runsaat tummat värisävyt. Syyskokoelmassa tummien sävyjen pohjana on suklaan ruskea Little Brown Dress ja runsas ja ylellinen violetti Velvet Voyer. In Stitches on lämmin vanha roosa joka pukee suomalaista vaaleaa ihoa. Merino Cool on pehmeän murrettu lila ja Limited Addiction tumman punainen pikkujoululakka. Kokoelman todellinen yllättäjä on Sew Psyched jossa murrettuun vihreään on yhdistetty aavistus harmaata. 

lähteet: essie.com
______________________________________________________________________________

Luultavasti näitä lakkoja pystyy tilaamaan netistä, kun vain jaksaa etsiä...
Ainakin Beautybay:ssa myydään essien lakkoja (tsekkaa osoitteesta: http://www.beautybay.com/cosmetics/essie/?gclid=CIK5uO7hjasCFYG_zAodkCkgvQ )
Sekä nelly.com:ssa (tsekkaa myös nämä osoitteesta: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/merkkivaatteita/essie-476/ )
Kickistä pitäisi myös löytyä ja varmaan sokos emotionistakin (en ole varma tosta sokos emotionista). (;

Sparkle sand nails:

  • Lakkaa yksi kerros aluslakkaa
  • Sitten lakkaa hiekanvärisellä lakalla pohja kynteen
  • Ota glitterlakka ja lakkaa sillä yksi kevyt kerros
  • Lopuksi päälyslakka

_____________________________________________________________________________

O.P.I:n Glitter lakka

Mä käytin O.P.I:n ihanaa glitterlakkaa. Me ostettiin 2 hopean kynsilakan setti, jossa oli yksi glitter ja toinen oli tavallinen hopea. Glitterlakka oli läpinäkyvää, ja sisälsi kaiken värisiä ja kokoisia hileitä. Pakkaus taisi maksaa jtn. 20€ (: Toi glitterlakka on myös ihana, kun sitä voi lisätä vähän kaikkeen...
Hopea lakka O.P.I = your royal shine-ness NL S99 (tulossa kynneet myöhemmin)
Glitter lakka O.P.I = servin'up sparkle NL S98
O.P.I:n kynsilakkoja pitäisi löytyä varmasti kicksistä ja sokosilta (:







At last !!!! H&M:n paketti saapui vihdoin♥♥









♥: Juliaaa (: