Olin Thaimaassa viime joulun. Kävin paikallisilla Phuketin saaren suurimmilla lauantaimarkkinoilla, jossa yksi paikallinen nainen teki mulle seeprakynnet. Niissä oli valkoinen tausta ja mustat raidat. Ne oli ihanat!!!!! kuvan voin julkaista myöhemmin ;D Siitä lähtien mulle on tullut kynsiaddikti XD Ja tykkään tehä kaikille kavereille ja sukulaisille erilaisia kynsiä...

Tänään oli tarkoitus ruuduttaa kynsiä, mutta sitten huomasin, että näähän näyttää ihan kivoilta näinkin. Käytin Models Own kynsilakkaa. (Seppälä 4.95€) Väri oli  NP037 Pink Blush :)) Raidat tein vetäen kynnen kulmasta viistosti ylös, vähän kaartaen. Tällaisiin raitoihin sopii hyvin esim. Kiss NAIL ART Paintin pitkät ja ohutkärkiset sivellinlakat. Näitä lakkoja löytyy esim. Sokokselta ja varmaankin myös Prismasta. ;D Kun raidat olivat kuivuneet, laitoin niiden päälle KONAD päällyslakkaa, jotta kynsilakat säilyisivät pidempään, ja kynsien pinnasta tulisi sileät ja kiiltävät.

 

Tässä kuvassa on minun ja parhaan ystäväni kynnet. Hänelle tein muuten samanlaisest Marianne karkit, mutta pohjana käytin Lime vihreää Miss Selene kynsilakkaa, jota saa käsittääkseni ainoastaan Seppälästä (1,95€).

 ^^^juu laatulaatu :DDD

 

T:Julia