Moikka vaan taas kaikille :D

No nyt on kulunut mukavasti viikko mökillä. Lehmiä on paimennettu, uitu paljon, syöty jäätelöä ja nautittu auringosta. 8) (Kertokaa tekin miten kesänne on sujunut) :D Ekana viikonloppuna Onni pääsi mukaan mökille tutustumaan maaseutuun ja ammuihin (ne oli vähä pelottavia). Kunnes sitten tuli sununtai ja Onni lähti äipän ja pikkusiskon kanssa kotiin. Kyllä täytyy myöntää, että itkunhan siinä tuli... :'( Vaikka niin taisi Onnillekkin tulla... :) Kynsistä puheen ollen, olin juuri ihastellut unelmakynsieni pituutta ja mallia, kunnes pääsin sitten navettaan puuhastelamaan. No eihän siinä viikon aikana lohjennut, kuin vain 6 kynttä,  !?*#@  !!!! "Ihanasti" myös uiminen on kuivuttanut kynsiä, ja mä en muista mitenkään rasvata käsiäni päivittäin.... No ei siinä mitään, ens kirjoituksissa ei näy mitenkään kauniin pituisia kynsiä, but it's just a life.... (: Onneks tein n. viikko sitten itselleni ja kaverilleni erilaiset mehiläiskynnet juuri tätä tapausta varten (ennakoitsija?)! :D Tässä voi huomata miten samasta aiheesta voi saada räikeän tai hillityn näköisen... :) Tässä vielä pari kuvaa mökiltä, ja sitten kynsiin... :)

BÖÖBÖÖ :D Ja kuvissa esiintyi:

  1.  Kuva  - Minä ja Sohvi lehmä, taustalla Yrtti
  2.  Kuva  - Ämmä<3
  3.  Kuva - Minä ja ????? oh noh, en muista nimeä... :(
  4.  Kuva - Eetu kissa<3
  5.  Kuva - Minä ja hiehoja laitumella :)
  6.  Kuva - Minä ja Viivi lehmä
  7.  Kuva - Ämmä lehmä taas :DD

Ah, kesä on ihanaa aikaa !

Eli tässä kirjoituksessa esittelen kesäiset mehiläiskynnet :)

Tässä olisi minun oma hillitympi versio:

  1. Siisti kynnet
  2. Lakkaa aluslakka
  3. Tee musta viiva kynsilakalla melkein kynnen yläreunaan
  4. Lakkaa keltaisella kynsilakalla viivan yläpuolelle jäänyt alue.
  5. Jos keltainen lakka suttasi mustaa viivaa, voit kynnen ollessa kuiva korjata sitä.
  6. Sitten päällyslakka ja valmista :)

Next ! Kaverini mehiläis,kimalais,amppari kynnet :DDD

  1. Siisti kynnet
  2. Lakkaa aluslakka
  3. Lakkaa keltainen aluslakka
  4. Sitten kun pohjavärilakka on kuivunut lakkaa mustalla kynsilakalla 2 raitaa poikittain kynteen. Tee peukaloihin yksi raita ja koko kärki mustaksi...!
  5. Kun raidat ovat kuivat, rajaa ne molemmin puolin hopealla kynsilakalla, jotta kynnet ovat pirteämmän näköiset, eivätkä näytä niin tylsiltä tai yksinkertaisilta....
  6. Sitten ota valkoinen kynsilakka ja tipauta peukaloiden kärkiin pari pistettä mehiäisen silmiksi.... (;
  7. Lopuksi lakkaa päällyslakka :)

Käytin aluslakkana Trindin Base coat lakkaa. Pohjavärinä Seppälän wild ang crazy lakka. Mustat ja hopeat raidat ja silmät tein Kiss NAIL ART Paint lakoilla ja päälyslakkana käytin Sally Hanseinin Insta Dri päälyslakkaa... (:

- Julia-

ps: Viikon päästä suuntaan kaverini mökille, joten tulee taas viikon tauko, jolloin en pääse kirjoittamaan, mutta yritän tehdä tällä viikolla vielä toisen kirjoituksen... (: Koska sen mökkireissun jälkeen, menen bestani kanssa meidän mökille... Joten vähän tiukkaa tekee, mutta yritän päivittää silti aina niissä väleissä, jolloin olen kotona... :)