Heissan (:
Viime tiistaina tapahtui liikkatapaturma. Koripallo pläsähti suoraan edestä päin sormille ja sieltä mun päähän. Pikkusormi nyrjähti jotenkin oudosti, mutta ei nyt kamalan pahasti onneksi...Eikä sillä mun sormella nyt niin väliä, mutta mun kaikkein pisin kynsi lohkesi "aika" pahasti. Etusormet ja keskisormet ovat muutenkin aina huonossa kunnossa, joten ostin viime keskiviikona tekokynnet. Ajattelin pitää niitä jonkin aikaa ennen kuin postaan niistä, jotta voisin kertoa kuinka ne ovat pysyneet yms... :)
No tähän mennessä ne ovat olleet oikein hyvät. Lukuunottamatta, että koneella kirjoittaminen on aika vaikeaa sekä pianon soittaminen. Ostin nämä kynnet Sokos Emotionista 10€:lla. Paketti sisälsi 48 tekokynttä, manikyyritikun sekä liimaa. Itse olen alunperin ollut sitä mieltä, että tekokynnet ovat ihan höpönhöpö juttuja, mutta nyt olisi kyllä bloggaaminenkin pysähtynyt ilman niitä...! Sitten kaveritikin alkoivat kehumaan niitä. Kysyin vain, että ei kai niiden omat kynnet kärsineet tai tapahtuiko niille mitään. Ja sitten vastaus oli että, joo tapahtui, ne oli kasvanut aika paljon :)

Näin kiinnität tekokynnet:
1. Ota sopivan kokoiset kynnet pöydälle valmiiksi ja avaa liima.
2. Siisti kynsinauhat hellästi työntäen niitä taaksepäin.
3. Puhdista asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella kynnet vanhoista kynsilakoista, käsirasvoista yms.
4. Ota sopivan kokoinen kynsi ja levitä sille pikkaisen liimaa. Sen jälkeen levitä kynnelle tasaisesti sekä huolellisesti reunoja myöten liimaa.
5. Ota tekokynsi ja paina sitä jonkin aikaa luonnollista kynttäsi vasten niin, että se tarttuu hyvin kiinni, myös reunoilta !(Ole tarkka kun asetat kynnen, sillä liima on aika tujua tavaraa!)

Liima muistutti paljon pikaliimaa koostumukseltaan, sillä sitä meni etusormillekkin ihan kiitettävästi... Onneksi liima lähti parin suihkukerran jälkeen pois :) Siitä en sitten tiedä, että miltä omien kynsieni pinta näyttää sen jälkeen, kun nämä nämä on otettu pois. Pari kaveriani on kertonut, että liimaa sai rapsutella pois kynsistä seuraavan viikon, ja toisella taas ei tarvinnut juuri ollenkaan. Jätin molemmista nimettömistä ja vasemman käden peukalosta sekä pikkusormesta laittamatta
Kynteni ovat kasvaneet keskiviikosta tähän maanantaihin näin paljon:



Paketissa luki Glue-On 7 Day Wear, eli viikon verran näitä voisi pitää (kai?), mutta kyllä mä näitä aion kauemmin pitää jos nää vaan pysyy hyvin :) Helpoin tapa irroittaa Broadway tekokynnet on asettaa kynnen päät asetonia sisältävään kynsilakanpoistoaineeseen, n 20min. Kynsiä poistaessa ei saa käyttää voimaa, mutta manikyyritikkua voi käyttää apuna. Asetoni pehmentää liimaa ja tekokynsiä, jolloin ne irtoavat...

Tällaiset raitakynnet tein näihin. Ja mielestäni ne käyvät hyvin Halloween kynsistäkin :) Tein pikkusiskolle vähän kasvomaalausta ja tämmöisen raapaisujäljenkin käteen sekä pidin pienen pikakurssin halloweenasuihinn pukeutumisesta. Mä en ole halloweenia mitenkään tänän vuonna viettänyt, paitsi kuunellut you tubesta The Nightmare Before Christmasin "This is Halloween" biisiä ja antanut karkkia pikku ovella käyville möröille ja noidille. Kun se kepponen niin pelottaa :D Hah... eikä meillä oikeastaan ollut edes karkkia, ja jouduin antamaan niille raukoille Elovenan välipalakeksejä x)


So, "happy"(scary) halloween :D Kynsien violetti lakka on La femme beautyn Lilac cream (Seppälä). Raidat tein mustalla Depentillä ja hopella Kiss nail art paintilla (Kicks). Kynsien kärkiin lakkasin hellästi O.P.I.:n servin' up sparkle lakkaa (Kicks).










Ajankulukseni kokosin taas kynsialkkojani. Tällä kertaa värien mukaan. :D
Tässä kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset


Siniset, joita omistan toisiksi eniten :)



Keltaiset



Punaiset. Yllätyin kuinka paljon mulla niitä olikin :) Muistin vain noista 3 tai 4 :D



Mustia, valkoisia ja hopeita mulla on kaikkein eniten, ja niitä mä käytänkin sit varmaan kaikkein vähiten :D



Mun vähäiset violetit :D



Vihreitäkään mä en omista mitenkään järisyttävän paljoa....



Maansävysiset kynsilakat, tai lähinnä ruskeat :) Ja taas sai yllättyä... :)




Eilen oli  Onnilla näyttely Lahdessa ja tulos oli tämä: KP ja VSP :) Lue tarkemmin Onnin päiväkirjasta♥♥
Edellisestä näyttelystä myös yksi pokaali ja 2 ruusuketta, KP ja ROP :)



:) Julia