Heipati Rallaa :D

Ootteko ikinä tehnyt banaanilasagnea? Joo mäkin olin vähän, että "ööö, täh?".  Mut se oli oikeastaan ihan hyvää, "vähän" turhan iso annos tuli :D Minä ja Pinja päästiin toteuttaan keittiössä meidän luovaa puoltamme. Joulukuun Miss Mixissä sivulla 46 oli ohje kanelin makuiseen banaanilasagneen ja paahdettuihin mantelilastuihin, mutta me vähän muuntelimme ohjetta. (2 isoa annosta)

Banaani Lasagne vanilijajäätelön kera


Tarvitset:
Isoja kauralastuja 6 kpl
Kanelia
Siirappia (ei ole väliä, onko se tummaa, vaaleaa vai vaahterasiirappia)
Mantelilastuja
3-4 banaania
Fariinisokera
Vanilija jäätelöä

1. Tee itse tai käytä valmiita kauralastuja. Löydät kategoriasta Ruokavinkit kauralastujen ohjeen, mutta muista puolittaa aineiden määrät tähän tarkoitukseen, ellet sitten halua syödä ylimääräisiksi jääneitä lastuja :)) Jos teet itse, tee kuusi suurta lastua. (Mikäli lastut ovat levinneet uunissa, tai kun ne ovat levinneet uunissa toisiinsa kiinni, anna niiden jäähtyä pellillä ja leikkaa ne veitsellä erilleen...)


2. Kun kauralastut ovat uunissa ala pilkkoa banaaneja siivuihin, ja asettele ne jonottain voideltuun vuokaan.


3. Kun ensimmäinen kerros on valmis, kaada järkevä määrä siirappia banaanien päälle ja ripotele vähän kanelia. Mulla tosin vähän tuprahti tota kanelia ekalla kerralla vähän liikaa :DDD


4. Toista tätä kunnes kaikki banaanit ovat loppuneet ja paista 175 asteessa n. 15 minuuttia. Helpompi olisi vain katsoa milloin banaanit näyttävät sinusta tarpeeksi hyviltä. Ripottele ennen uuniin laittamista fariinisokeria banaanien päälle.


5. Laita yksi kauralastu pohjaksi, ja ota vuoasta lusikalla vähä banaanilasagnea lastun päälle. Laita uusi kauralastu ja taas lasagnea. Murenna viimeinen kauralastu lasagnen päälle.


6. Paahda uunissa haluamasi määrä mantelilastuja (jos haluat). Vahdi koko ajan manteleita, sillä ne palavat helposti. Ripottele mantelilastut baananilasagnen päälle ja tarjoile vanilijajäätelön sekä maidon kanssa :P


Ensi kerralla voisi kokeilla ihan pelkällä banaanilla vailijajäätelöllä ja kauralastuilla :)


Sponge Bob nails :)

Löysin youtubesta kivan Sponge Bob version, mutta muuntelin sitä vähän itse :) Tein kaikkiin kukkakynsiin valkoisen tyven, jonka jälkeen tein töpöttelemällä sinisellä Natural Coden Live it up lakkalla keskiosan kynnestä. Kärkiin lakkasin töpöttelemällä Natural Coden Go crazy lakkaa. Töpötykset tein lakkapullon sudilla, jota käytin juuri sillä hetkellä. Kun kynsi oli kuiva lakkasin O.P.I.:n Glitter servin up sparkle lakalla hennon kerroksen ja tein Dotting Toolilla kukkia. Töpötysten tarkoituksena oli tehdä värien vaihdosta sumuisia, ja luoda niiden väliin uusia värejä.
Patrikc ja Paavo nyt on kyllä ihan omannäköisiä :DDD Patrickin tein tekemällä vaaleanpunaisen hieman kolmiota muistuttavan läntin nimettömään ja rajasin sen mustalla Depentin koristelulakalla tekemällä samalla käden. Silmät tein dotting toolin avulla.
Paavon tein tekemällä keltaisen neliön, johon tein vuorotellen dotting toolin erikokoisilla päillä vaaleankeltaisia täpliä. Silmät tein jälleen käyttämällä pistetyökälua, eli dotting toolia. Jälkeenpäin, kun katsoin uudetsaan Paavon kuvaa julisteesta, huomasin, että kynnessä olevalta Paavolta puuttuu siniset silmät, ripset ja se semmoinen söpö poski :DDDD Ja tolla 'kynsi Paavolla' on myös tommonen kiva nokka XD
Keskisormessa oleva meduusa on toteutettu tekemällä vaaleanpunaisella Wetn Wildin lakalla pistetyökalulla auttaen.



 

Enää 6 yötä jouluun, hihiii :)) ♥: Julia