Hello everyone :)

Vietin tänään aivan ihanan päivän :)) Kiitos Ninalle ja Pihlalle, sekä Onnille :) Onni siis pääsi tänään kotiin. Energiaa tuntuu olevan vähän liikaa... :D Sain sitten tietysti tehdä Ninalle ja Pihlalle vähän uutta ilmettä kynsiin... Yritin käyttää hentoja sävyjä, mutta jotta kynnet eivät olisi pelkkää vaaleanpunaista yms, lisäsin vähän hopeaa, kultaa sekä mustaa :)))♥ 

Ninan kynnet: The Pink Dream

Käytin Rimmelin vaaleanpunaista 6o seconds lakkaa... Näissä kuvissa se näyttää vähän hopealta... :o Johtuisikohan, että valo osuu sillee tyhmästi niihin......:( Eli ensin tietenkin laitoin aluslakan (Trind - Base coat). Sitten lakkasin ^^ lakalla kynnen kärjen ja tyven vaaleanpunaiseksi... :-) Sitten tein mustan rajan vaaleanpuansiten reunojen kohdalle (vaikea selittää... Mut sen huomaa kuvasta) Srn jälkeen vedin vinon viivan hopealla lakalla koko kynnen poikki...♥ Ja lopuksi tietty päällyslakka (KONAD) :)

Pihlan kynnet: The Nude Dream

Käytin Mavalan 34 Nicosia nimistä Nuden väristä kynsilakkaa pohjana. Sen päälle tein kaaressa kolme raitaa. Kultainen, musta ja kultainen. :)

Me tehtiin myös kanelikeksjä :p En saanut niistä kovin hyvää kuvaa, kun aluksi unohdin ottaa kuvan, ja sit vasta kun muistin... Ne oli melkein kaikki jo masussa :))) Hih!!!

Aineet:

  • 100g margariinia
  • 1,3neljäsosaa sokeria
  • 2 kananmunaa
  • teelusikallinen kanelia
  • teelusikallinen leivinjauhetta
  • 3, 1neljäsosaa vehnäjauhoja

RIPOTTELE KANELISOKERISEKOITUS KEKSIEN PÄÄLLE, ENNEN UUNIIN LAITTOA !!!!

Ohjeet

  1. Vatkaa sulatettu margariini ja sokeri vaahdoksi.
  2. Vatkaa kananmunat joukkoon...
  3. Lisää vehnäjauho, leivinjauhe ja kaneli taikinaan vähitellen, koko ajan sekoittaen.
  4. Laita taikina pursottimeen, ja purista sillä pellille erimuotoisia kuvioita.Ripottele kanelisokeri sekoitus). Jos teillä ei ole pursotinta, voit lusikalla laittaa pellille pyöreitä kuvioita, tai kaataa taikina pellille ja levittää se hyvin. Kun keksin ovat tulleet uunista, leikkaa ruutumaisesti keksilevy sopivan kokoisiksi paloiksi... :)
  5. Paista 200:ssa asteessa, n 10-15 minuuttia. (Mulla luki ohjeessa 10 minuuttia, mutta meillä se ei kyllä riittänyt mihinkään... Joten paista niin kauan, että keksin ovat mielestäsi hyvän näköisiä...:)

En osaa sanoa montako keksi tuosta taikinasta tulisi... mmm... Ehkä 20...? Arvaus saattaa sitten heittää aika paljon, mutta me tehtiin 2kertaisella taikinalla, ja tuli juuri sopivasti, että saatiin jaettua ne hyvin... :)

 

Miten tehdä kalanruotoletti?♥ Esin sinun täytyy jakaa hiukset kahteen osaan.

Sitten alat letittää ottamalla esim: oikean puolen ulkoreunasta pienen määrän hiuksia, ja viet sen vasemmalle puolella.

Toista tätä niin pitkälle kuin halaut letin jatkuvan. Pienennä hiusten määrän ottamasti, aina mitä pidemmälle menet......... u know?

Lopuksi tietty ponnarilla kiinni... :)

Dont ever dispose of your dreams. Every dream is important.....♥:Julia