Hellööö (;

Tämän päivän aihe varmaankin kiinnostaa kaikki niitä laiskoja, jotka eivät jaksa tehdä mitään suuuper vaikeaa kynsikuosia, sekä niille jotka haluavat vaihtelun vuoksi ysinkertaista, mutta nättiä (; Ihan aluksi, voisit sitten siistiä kynnet, ennen kuin alat väsertämään mitään uutta niihin. Eli vanhat lakat pois, kynsinauhta kuriin, viila käteen ja aluslakka kynsiin........ps: tarkoitus ei ole varsinaisesti kertoa miten kynnet on toteutettu, vaan antaa ideoita yksinkertaisiin kynsimalleihin. u know? (:

Simple nails nro. 1.

Käytin valkoista Maybelinen mino colo rama lakkaa, mustaa ja hopeaa kiss NAIL ART Paint lakkaa, sekä Trindin base coat aluslakkaa. Päällyslakkaan käytin KONAD lakkaa tai sally hanseininlakkaa... (alus-, ja päällyslakat ovat joka kynsissä samat...)

Lakkasin kaarevan viivan melkein kynnen kärkeen. Viivan yläpuolelle jääneen alueen lakkasin valkoisella. Sitten jatkoin mustaa viivaa kaartamalla sen kynnen keskustaan...Lisäsin vielä kaarevaan kohtaan hopeaa :)

Simple nails nro 2.

Käytin O.P.I:n sinistä hilekynsilakkaa<3 ja samat alus/päälyslakat sekä sama musta lakka....

Vedin mustan viivan suunnilleen kynnen kulmasta kulmaan, ja lakkasin toisen puolen kimallelakalla...<3333

Simple nails nro 3.

Käytin samaa valkoista lakkaa kuin nro 1. ja samaa Kiss NAIL ART Paint sarjaa, mutta kultaisen värisenä. Ja alus/päälys akat ovat edelleen samat. Tässä huomaat, että vaikka nro 2. ja nro 3 ovat samanlaisia, ne näyttävät ihan erilaisilta, koska kimaltava osa ei vie kaikkea huomiota tässä numerossa. (osasin selittää(kö?) ^__^

                                       

HYVÄÄ KESÄN JATKOA FOR EVERYONE

mä lähenkin tästä taas mökkeilemään, mutta tällä kertaa kohteena on "bestani" mökki. Voitte käydä Millan musablogissa seuraamani blogit kohdasta.... (;

T: Julia (: