Heippa :)
Tänään olis jo 15. joulukuuta ja vasta ensimmäinen kirjoitus tässä kuussa, (pyydän anteeksi....). En ole viimepäivinä, okei viikkoina vaan löytänyt minkäänlaista innostusta kirjoittamiseen ja bloggaamiseen. Viime tai sitä edellisen viikona viikon tiistaina tein tämän kirjoituksen jo kertaalleen valmiikisi, mutta jostain *piiip* syystä vuodatus jökki molemmissa neteissä mozillassa sekä internet explorer:ssa ja ei tallentanut tätä kirjoitusta kokonaan... Sen jälkeen en ole vain jaksanut kirjoittaa tätä uudestaan, koska näin silloin aivan hirveän vaivan... ja lisää selityksiä. Viime viikon torstaina ajattelin kirjoittaa tämän uudestaan, mutta minulla oli kuvataidekoulun päättäjäiset, joten se jäi sitten siihen. Viikonloppu meni kuin yhdessä hujauksessa ja sunnuntaina nykytanssin kaksoistunnin ja shoppailureissun äidin kanssa jälkeen ei pystynyt venymään enää koneelle. JJJJJAA, lisää tulee :D Maanataina luin fysiikan kokeeseen ihanaisen Pinjan♥  kanssa (jos sitä lasketaan lukemiseksi, kun puheen aiheet ajautuivat aina johonki muuhun kuin fysiikkaan, ja onnistuin myös lakkaamaan pinjan kynnet), no toissapäivänä tiistaina sitten kirjoittamisesta ei olisi tullut puhettakaan... Nimittäin meillä oli Hämeenlinnan tanssi- ja liikuntakeskuksen joulujuhla, joten lähdin koulusta 11.20 ja pääsin kotiin vasta illalla puoli 9 aikaan... (; jeesh ! Niistä sununtain nykäri treenien jälkeen oli muuten pikkusen hellänä takareidet, kiitos siitä :/ Oli pikkuisen vaikeaa vedellä mitään piruetteja sun muita, mutta muuten se onnistui oikein hyvin ! Funky tosin ei mennyt kyllä ollenkaan nappiin kellään meidän ryhmästä. 2 viikkoa taukoa itsenäisyyspäivän takia näkyi ihan selvästi, koska kaikki liikket oli unohdettu... :D Eilen keskiviikkona ööö....  AIVAN, meidän koululla oli pikkujoulu disco, joten sekin ilta meni sittten siinä :D Tää blogi on ollut nyt pari viikkoa ihan nukuksissa, mutta ajattelin nyt päivittää oikein kunnolla ennen joulua, vaikka ei olisi mitään järkevää sanottavaakaan...... (: Oikeastaan mä oon jopa vähän itselleni vihainen, koska mulla ei ole ollut kunnolla aikaa eikä halua päästä tänne. Nyt on tultu muutenkin puuhailtua niin paljon joululahjojen ja sellaisten parissa :)
tanssi keskuksen joulujuhlista pari kuvaa. 2 ensimmäistä nykytanssista ja alin Funkysta


Pikkujouluja on vietetty ja joulukoristeita kaivettu varastosta laatikoiden pohjalta. Tänään olis tarkoitus toteuttaa jo syksyllä lupaamani "pikkusisustus" kirjoitus, mutta jouluteemana (; Ootteko muuten seurannut joulukalenteria YLE TV 2:slta? :D Ihan parasta, naurattaa joka jaksossa !! ♥ "Äkäampiainen, näkymätön pikku pistiäinen. Surinallaan se herättää tontun oma tahdon. Pisto aiheuttaa tuhmaiän. Näkyvimmät oireet ei-tauti, minä ite-tauti, mulle heti kaikki tänne-tauti. Malttamattomuus, sekä kiihkeä minkätahansa muun asian tahtominen, kuin sen johon tonttu kulloinkin määrätään. Pahaan aikaan iskee kun just ennen joulua ! Kyllä nyt on keksittävä jotain ja pian, ennen kuin pukki ja muut huomaavat. Kyllähän minä nyt tuommoisen tuhmaäiän koskatahansa selätän, hahahh, niin totta kuin nimeni on Toljanteri!"
http://areena.yle.fi/video/1322719339173

Joulukuun alussa on hyvä aloittaa valmistautua jouluun erilasin tekstiilien ja koristeiden kanssa. Punainen on kaunis ja hyvä väri sisustuksessa talven ja erityisesti joulukuun aikana. Itse en eritysemmin pidä punaisesta vaatteissa, mutta se tuo aina kylmien säiden aikana hyvää meiltä ja lämpöä. Pari viikkoa sitten satoikin esilumet.  Onnikin oli ihan ihmeissään. Aamulenkilläkin kuuluikin tuhinaa, kun lunta meni nenään :D♥♥ 'ziuh!' Eikä sitä meinannut saada millään pois ulkoa. Voi luoja! Pari päivää sitten kun olin äidin kanssa viemässä Onnia lenkille.... Oli 0 asteista lunta, ja Onnin pienet karvatassut kun on, olivat aivan täynnä tassuja isompia kokkareita. Kunnon nilkkapainoit :DDD Eikä ne lähtenyt muuten millään nyppimällä, vaan suoraa tietä kylpyhuoneeeseen ja lämpimällä suikulla :)
Ripustin myös ikkunaani roikkumaan aika suurehkon joulutähden. Muistaakseni se ostettiin Citymarketista ja hinta oli jotain 24€:n paikkeilla :) Ripusta kaunis Led siluetti hiutale ikkunaasi 19.95€ Anttila Kodin ykkönen. Voit kierittää jouluvaloja hiutaleenympärille, jotta saisit enemmän tunnelmaa siihen, ja jotta se loistaisi hyvin ulos.. 8)

  

Myös muut hieman erilaiset valokoristeet ovat ihania ! Nämä kaksi 'valotörppöä' ostettiin Iskusta parivuotta sitten, hintaa niillä oli about 7-13€. Tuo punainen oli hieman pienempi, joten se myös maksoi vähän vähemmän... :)
 
Valopyramidit Anttila Kodin ykkönen 29.95€ molemmat :)
 

Voit kokeilla myös ostaa erilaisia led valosarjoja, ja laittaa ne korkeaan lasiastiaan tai tällaiseen 'sisustushäkkiin' :) Luulisin, että noita lasiastioita voi löytää ihan vain Prismasta ja Citymarketista yms... Kannattaa myös käydä katsomassa Iskusta tai Hemtexiltä (; Myös Anttilan koti puolelta voi löytää kaikennäköisiä sistuskoristeita :)
Led valosarja 7.99€ Anttila Kodinykkönen

 

Kääriydy pehmeän torkkuviltin alle katsomaan hyvää tv-sarjaa, lukemaan tai vaikkapa paketoimaan joululahjoja.
Isku punainen torkkupeitto - 33€ (saatavana myös tyynynpäälisenä)
Anttila Kodin ykkönen harmaa hirvihuopa- 47.95€
Ikea luonnonvalkoinen torkkupeitto - 24.95€ (ostin viime helmikuun huoneremonttini jälkeen tämän, ihanan pehmeä ja sopii hyvin sisustukseen ;)♥  
Oooh, se on niin ihanaa käärityä tohon vilttiin kirpeän Missä Äx pussin tai ison jäätelöannoksen kanssa katsomaan Selviytyjiä♥ ♥ Onko kellään tietoa, koska alkaa seuraava tuotantokausi????????
   
  

Paketoi Anttilan hauskaan 'hyvää joulua' lahjanaruun joululahjasi, 5.99€. Joulu lähestyy, eikä vieläkään ole kaikkia lahjoja ostettu. Hyviä ideoita voi katsoa lehdistä ideoita. Tämän kuun Demissä sekä MissMixissä oli todella hyviä ideoita niin tytöille kuin pojillekkin, myös nuorille sekä vanhoille. Myös Voguessa oli joitakin ideoita ;)

 

 Kalenteri...? Ehdoton! :D Meidän perheessä niitä kyllä riittää ! Itselläni ja pikkusiskollani on molemmilla 2, eikä saa unohtaa perheen pienintä...! Täytyyhän Onnilakin olla oma kalenteri :) Sieltä ei tosin tule kyllä mitään muuta kuin kuivia naksuja... -.-
Fazerin joulusuklaa on myös ihanaa !!! Se sisältää maitosuklaata, jonka sekaan on laitettu mantelin- ja piparkakun paloja sekä kuivattuja hedelmäpaloja :))♥♥♥ Tänä vuonna myös uutuutena piparkakkusuklaa :P Jos tavalliset suklaa- ja kuvakalenterit ovat alkaneet käydä tylsiksi, niin entäpä tämä ihana Anttilan mettalinen joulukuukalenteri 13.95€


 

 Kynttilät luovat myös kauniin tunnelman ja tuovat lämpöä.Kivituikkuja myydään monissa eriväreissä, mutta joulunaikaan punaruskea, punainen sekä kirsikanpunainen ovat hyviä valintoja, muös tumma lila on hyvä ;) Kokeile myös ostaa koristehiekkaa kivituikkujen pohjalle ja laittaa sitten tuikku palamaan. Koristehiekka Anttila Kodin ykkönen alk. 4.50€  Kynttilät ovat niin ihania valopisteitä huonessa, etenkin talvella. Ne tuovat ihanaa ja pehmeää tunnelmaa sekä kodikkuutta.
Kivituikkuja Iittalasta http://www.iittala.fi/web/iittalaweb.nsf/fi/tuotteet_sisustaminen_kivi

 

 

Joulusukat 9.95€ H&M home.
Nää on ihan ylisöpöjä :)))) Miettikään nyt miten ihanan näköistä olisi, jos saisi ripustettua noi sukat takan päälle :D hm:n home sivusto onmuutenkin niin ihana. Kertaakaan ei voi lähteä ylipäätänsä niiiden nettisivuilta, etteikö olisi löytänyt jotain kivaa. Aina ei vaan voi saada kaikkea... (;
 

 Korista yöpöytäsi suloisilla lumisadepalloilla, pikkulinnun ja joulupukin kanssa :)
16.95€ Anttila Kodin ykkönen


Tuo joulukuu myös kynsiisi China Glazen Ruby Pumps tai O.P.I.:n Your royal shine-ness lakalla.

En kyllä tiedä yhtään miksi, mutta tykkään ihan hirveästi kaikista söpöistä ja ihanista petivaatteista. Löysin H&M:n home sivuilta Mikki ja Minni tyynyliinoja, joista toisessa oli myös tuommoiset petivaattet... niitä ei vain myyty erikseen :(( tai ainakaan en löytänyt niitä!
Viimevuonna sain parit petivaattet "joulupukilta", vaaleanpunaiset röyhelö sekä punavalkoraidalliset röyhelö petivaatteet, nekin hm:stä :) Tänä vuonna toiveissa jälleen hm:stä leopardikuvioiset petivaattet. New York petivaatteet olisivat myös erittäin tervetulleet :)
Minni ja Mikki tyynyliina 9.95€
Mikki Hiiri tyynyliina 5.95€

Vielä jatkuu H&M:n bongailut ! Kattokaa nyt tota nallea !!♥ ♥ aww :)))) Pitihän mun vielä tälläkin iällä toivoa joululahjaksi pehmolelua :) Kun viimevuonne pukilta tais jäädä huomaamatta -.- Näin myös vähän aikaa sitten kaupungin hmssä aivan sairaan suloiset punaiset villasukat, joissa oli joitain valkoisia kuvioita :) Muistaakseni ne oli vielä sidottu 'yhteen' punaisella silkkianuhalla :) Hinta oli 15.95€, mutta niitä ei löytynyt nettikaupasta. Niiden sijasta löysin harmaat tossut myös hintaan 15.95€

Tässä vielä Onnista pari kuvaa ensilumessa :)

 

Julia :)

Minkälainen jouluihminen sinä olet? Perinteitä rakastava vai haluatko tehdä joulusta omannäköisesi? Vai onko joulu vain päivä muiden joukossa?