Ennen kun alan selittämään mitään niin pakko sanoa, et musta tuntuu että katto romahtaa päälle !!!! Ulkona tulee pikkusen kovaa rakeita ja öäöä nyt taitaa tulla vettä ;o ihan karseen kuulosta ja näköstä ! Kattokaa nyt tätäkin kuvaaa !!!! (sori naapurin auto, jos et halunnu tulla kuvaan)

Mutta nyt jos sanois jotain asiaakin... Juhannus tuli ja meni niiin nopeasti ja vähän tulee nää juhanuskuvatkin myöhässä *hehheh xd mutta tuota me oltiin koko perheen voimin viettämässä Juhannusta sukulaisten kanssa, syötiin hyvin ja pelailtiin kaikkea ! :) ainiin, irrotettiin toki myös Pumban pää joka oli jäänyt portin lautojjen väliin ja käytiin viemässä koiria uimaan järveen ! Onnikin kastoi talviturkkinsa♥ :)
Eiks juhannuksest oo jo 5 päivää..ja mun kaikki aika on kulunut...... tv-tietokone-koira-ella-tv-tietokone-tv-tietokone..tai no tottakai olisin voinut jättää pari muuta "turhaa" täykkäreiden kanssa vietettyä tuntia pois ja tulla lataan kuvat ja kirjottelemaan... mutta nyt tuli semmonen hyvä väli ja tälleen... Ens viikonloppuna olis taas mökkeilyä tiedossa Millan mökillä, tää on jo neljäs kesä putkeen kun mennään toistemme mökeille♥ Asiasta nakkumuusiin minä ja Ella ollaan ajateltu tehdä yhteinen youtube tili johon me ladattais omia tekemiämme Nälkäpeli fanivideoita sekä Joshista ja Jenniferistä, linkitän tähän osoitteen myöhemmin... mutta mitäs mieltä olette? :)


Nala oli ihan kauhee peto noiden sen puunoksien kanssa !



Onni hyvänä kakkosena vähän pienemmällä oksalla (;



Pumba ja Noora♥



vähän jälkkärii♥ :')))




























Eilen illalla tein äidille Lontoon matkaa varten konad laatasta m57 leopardi kynnet, johon käytin kahta eri konadlakkaa, pinkkiä ja mustaa. Alla oli essien muchi muchi :) Lopuksi lakkasin joidenkin leopardikuvioiden keskelle vielä vähän hopeista glitterlakkaa...näyttää kivemmalta kun on vähän bling blingiä ;) Pitäis varmaan nää omatkin kynnet lakata... aika hirveen näköset on ;o Ja nyt toi sadekin loppu ja aurinko paistaa... mut jotenkin kuulosti äsken ihan kuin tääällä alkais ukkostaa!? Ah rakastan ukkosta! Varsinkin sillon kun on menossa nukkumaan tai jos siihen herää keskellä yötä♥ :'') Mutta nyt on ihan ihan pakko mennä syömään, mun vatsa huutaa tyhjyyttä ! kello on vähän yli neljä enkä oo vieläkään syönyt mitään muuta paitsi jugurtin !!! ;o
Päivän fiilistelybiisi: Christina Perri - Arms ♥









♥:Julia