Moi taas :)

Sori että viime kirjoituksesta on kestänyt niin kauan, mutta syynä on ollut meille tuleva koira.<3 Käytiin sunnuntaina katsomassa ihan meidän lähellä olevaa pentuetta, jostat 2 urosta oli enään vapaana. Ne oli niin suloisia ! :) Käykää toki kattomassa googlesta lisää nimellä "Kennel Zornoi" ----> pentuja/puppies ---> pentukuulumisia. (Klikkaa ensimmäisestä mahdollisesta linkistä...) Nimiä olisi sitten paljon ehdolla, ja siitä täytyy vielä parin päivän ajan taistella, koska meidän oma kääpiösnautseri haetaan torstaina. <3 Peti, ruokakulhot ja lelut ovat jo valmiina odottamssa käyttäjää. Kissoja meillä on ennen ollut jo 2, mutta toinen jouduttiin luopumaan (olin ehkä vuoden vanha), ja "oma" kissani kuoli, kun olin 5-vuotias. Etta eläimistä on kokemusta, mutta innolla ootan mitä tästä koiran hankinnasta tulee ! <3 Tässä vielä pari kuvaa pennuista (otin kuvat kennelin blogin galleriasta...)

Sitten kynsiin c(:

Tän kirjoituksen aiheena oli esitellä kesän kirkkaita värejä. Pinkki, keltainen, sininen, limen vihreä, lila... Kesään sopii melkein mikä vain väri! Mutta mustan, ruskean ja harmaan voisi unohtaa ainakin kesän ajaksi, ja ottaa taas syksyllä käyttöön. Mutta se on vain mun mielipide! Eli kesällä ei tule näkymään blogissani mitään synkkiä kynsiä! Kesäksi lähden mökkeilemään moneksi viikoksi, joten en varmaan kesän aikana pysty päivittämään blogiani viikoittain... Muutenkin mökkeillessä kynnet kuluvat nopeasti pois, mutta aina sadesäällä on kiva taiteilla joitain uutta kynsiin. Kauniista kynsistä tulee aina hyvä mieli ! :D Olen keräillyt tähän kirjoitukseen muutamat eriväriset kynnet. Keltainen, lila, vaalean sininen ja pinkki. (Lisää käyttämistäni kynsilakoista löydät kirjoituksesta "About nailpolish" ! :)

Keltainen: aurinkoinen väri, ja sopii moneen asuyhdistelmään. :) Esimerkkejä keltaisista kesän asioista: leskenlehti ja voikukat, ja aurinko tietenkin ! Käytin Seppälän Wild and Crazy lakkaa.

 

lila: Käytin seppälän La femme beauty lakkaa. Kesässä ei ole oikein muita liloja asioita, kuin kukat. Niitä on niin monenvärisiä, että melkein mikä vain väri kelpaa, jos niihin verrataan... :)

sininen: Luonnossa ja puutarhassa voi usein nähdä paljon sinisiä kukkia. Keväällä esim: äitienpäivä on sinivuokkoja. Kesäisenä päivä on myös ihanaa, kun ei ole paljoa pilviä ja taivas on ihanan sininen :)) Käytin H&M:n turkoosia kynsilakkaa 3.95€

Pinkki: tämä on kirjoituksen viimeisin väri idea! Pinkki on räväkkä väri, ja tuo pirteyttä asuun. Käytin tässä Models Ownin pinkkiä kynsilakkaa. Voit mennä blogini kautta Models Own:n omille sivuille "linkkivinkit" kohdasta, jos haluat. Näiden lakkojen laatu on hyvä ja värit ovat monipuolisia.

AURINKOISTA KESÄN ALKUA KAIKILLE LUKIJOILLE ! <3 :D

<3: Julia