Morrrrro (;

Nyt taas piiiitkästä aikaa bloggailemaan (: Päätin sit tänään vihdoin kokeilla liukuvärjäystä. Oon kokeillut kerran ennenkin, ja huomasin, että nää on todella helpot tehdä :) Ja näistä tuli mun mielestä ihanat. Käytin Wild and crazyn keltaista lakkaa pohjavärinä, ja limen vihreää Kiss and neil art paint lakkaa päällä.

Ensin vedin meikkisienellä keltaisella lakalla jonkinmoiset pohjat joka kynteen. (ei koko kynttä!!) Sitten töpöttelin sienellä limen vihreää lakkaa kynsien kärkiin keltaisen lakan päälle. Kun kynnet olivat kuivat laitoin valkoisen kukkatarran kynteen, ja lakkasin päällyslakan. Lopuksi "liimasin" kolme timanttia kynteen... (esittämään kai kukan vartta?) :D

Meillä alkoi koulut jo 10. pv, joten sain kaivaa kaikki ihanat kouluvaatteet esille :D Keräsin 2 mun mielestä ihan kivaa vaateyhdistelmää........ (: Tässä ekassa vaateyhdistelmässä on tommonen farkkuliivi, ja valkoinen pitkis, mitkä me ostettiin eilen. Ostin samalla mustankin pitkähihaisen ja sain intersportista umbron kollarit, sekä ALESSA olevan adidaksen hupparinHupparin oikea hinta olisi ollut 85€, mutta nyt se oli alennettu 30€ !!!

  • Valkoinen pitkähihainen - H&M 6.95€
  • Farkkuliivi - H&M 17.95€
  • Farkut - Vero Moda/Only 29.95€ (?)
  • valkoinen toppi - H&M 4.95€
  • Kengät - Andiamo 30€ (?)
  • laukku - H&M 20€

 

  • Neuletakki - Gina Tricot 20€
  • Ruudullinen hame - Vilma ja Ville 30€
  • Petellavyö - Seppälä 9.95€
  • harmaa toppi - H&M 4.95€
  • Legginsit - Only 9.95€
  • Kengät - Andiamo 30€ (?)
  • Laukku - H&M 20€

Tässä wielä se adidaksen huppari♥♥♥

Ostosten jälkeen me mentiin Hämeenlinnan elomessuille (: Tapsin siellä Paratiisi sarjasta tutun Jagerin♥ :) (Paratiisi tuli sub:lta ja sitä kuvattiin Thaimaassa. Jager oli yksi Raya Diversin oppaista) :)) Menin sitten fiksuna tyttönä kysymään heti:

"Morjes! Alkaako Paratiisista toinenkin tuontatokausi?"

Rupes vähän molempia naurattaan. :DDD (toista tuontantokautta odotellessa♥♥)

Pari päivää sitten löysin mun vaatekaapin perältä vanhat, todella vanhat yöpuvun housut... Siis koko oli jtn 128-134cm XD No eihän ne nyt mulle enään mahtunut, joten tein niistä tyynyliinan. Leikkasin housut ensin kahtia, ja asetin ne oikeat puolet vastakkain. Muista leikata kuminauhaosuus pois kokonaan. (Siis se missä on nauhat...juu, osaan selittää hyvin.) Neulasin reunat ja ompelin pienellä siksakilla. (pieni siksak joustaa, joten käytä sitä tyynytliinan ompelemisessa, EI SUORAA OMMELTA!). Ompelin myös läpän, jotta tyynyliina pysyisi paikallaan........ Läpän asettamista on hirveän vaikea kuvailla, joten toivottavasti tosta kuvasta saa jotain selkoa, tai apua. Kannattaa kokeilla laittaa läppää eripuolille ja kohdille kangasta, ja kokeilla milloin se on oikein päin.... tajusitteko?? XD Niin mä tein ainakin, kun en heti hoksannut. Netistä saattaa myös löyttää kunnon ohjeet sen ompeluun...

Kun läppä käänetään, ja se on ommeltu, sen sauman pitäisä näyttää oikealta puolelta kuta kuinkin tältä:

Ihan lopuksi ompelin tyynyliinan yläkulmaa housun nauhoista rusetin :D

:)) Toissapäivänä meille saapui Ellokselta paketti, joka sisälsi kahdet tennarit (uudempi malli=ohut pohja). Farkun sininen ja harmaa♥♥♥ Päähän siinä meinasi puhjeta, kun en osannut päättää, että kummat valitsisin, mutta siniset me sit otettiin, tai no valittiin. (: Kaiken lisäksi me huomattiin, että nehän oli pienet, joten postissa takasi ja isompia tulemaan.

 

♥: julia