Helou (:
Viime viikonloppuna olin parhaan kaverini synttäreillä♥
Ostettiin lahjakortin lisäksi keltainen Maybellinen Mini colo rama lakka, sekä pinkki Oh my gosh lakka :D Molemmat ovat ostettu sokokselta. Ihan hyvälaatuisia, ja ne kuivuivat aika nopeasti. Myös kynsitarroja ja sydänviila lähti mukaan... Paras kaverini soittaa kitaraa, ja tykkää nuoteista, joten tein hänelle aika helpot ja yksinkertaiset nuottikynnet. Jos kynnet ovat vähän pidemmät, voisit kokeilla lakat nuottirivitkin... (;

Aloitin lakkaamalla kaikki muut kynnet pinkillä Oh my gosh lakalla, paitsi nimettömät, joihin käytin tuota kyseistä keltaista kynsilakkaa.
Sen jälkeen tein mustalla depentin koristelulakalla nuotit peukaloihin ja nimettömiin. Koristelin nuotteja kuvan hopealla Kiss NAIL ART paint lakalla. (Kiss NAIL ART paint kynsien koristelulakat, ovat todella hyvälaatuisia ja itse tykkään käyttää niitä paljon. Niissä on pitkä suti, jolla on helppo lakata (; Yleensä niitä näkee 3:n lakan pakkauksissa, mutta kai niitä jossain myydään yksittäisinäkin...?) Kun kynnet olivat kuivat, laitoin kynsiin valkoiset kukat Broadway kynsitarra-arkista. Kannattaa laittaa tarrat vasta kun kynnet ovat kuivat, etteivät kynsilakat tuhriinnu. Tarra myös tarttuu paremmin kuivaan kynteen.
Alus/päällyslakkana käytin Revlon nimistä lakkaa.
(En osaa sanoa mitään noista Revlong lakoista, koska en omista yhtäkään. Toi lakka mitä käytin oli parhaan kaverini. Mutta linkkivinkkieni kautta pääsee niiden kotisivuille...)

_____________________________________________________________________
 

Terkuin: Julia (: