Heissain taas, piiiitkästä aikaa !

No nyt on tultu mökiltä kotiin. Ensin viikko bestani mökillä, ja sitten meidän mökillä, Lemillä (: Onneksi molemmilla viikoilla on ilmat suosineet ja järvivedet ovat olleet sopivan "lämpimiä" uida ! Viime kirjoituksesta on kulunut oikeesti kauan! Mutta yritin kirjoittaa tämän kirjoituksen jo meidän mökillä kaverini koneella (mokkula mukana), mutta netti ei suostunut oikeen toimimaan... Meidän mökki siis sijaitsee Lemillä, eli aivan Lappeenrannan lähellä. Tietysti piti päästä sinne vähän shoppailemaan. Mukaan tarttui 3 paitaa, kirja ja geelikyniä sekä uusi kynsilakka ((((: Tässä olis pari kuvaa ostoksista, sekä esite kirjasta. Kirjan ja geelikynät siis ostin lahjakortilla Infosta, kuvien harmaan sekä valkoisen topin H&M:stä, ja T-paidan Vero Modalta = Only (: AIJOO ! Ja sit Kicksistä ostettiin äitin kaa puoliks vähän kaikkee kivaa, mut niistä sit vaik ens kirjoituksessa... (;

Me käytiin myös Lappeenrannan satamassa katsomassa jokavuotisia hiekkalinnoja. Siellä on joka vuosi eri teema, ja tänä vuonna se oli Sirkus. Ennen teemoina on ollut mm. sadut, egypti, villi länsi, avaruus ja dinosaurukset... Tässä sieltä pari kuvaa (minä = valkoinen toppi, ja bestani = valkoinen T-paita) (:

Onnille on tuo maaseutu ollut varmaan aika ihana paikka olla ja temmeltää... Kummasti vaan tuntuu, että kun saa olla vapaana, niin reviiri sen kun vain kasvaa ja kasvaa. Ihan niin paljonkin, että 2 kertaa on karattu omille teille... :/ Isot ammut on vielä pikkasen pelottavia, mutta ne pienemmät = hiehot ovat jo aika kiinnostavia. Onneksi ne on kuitenkin sen verran vielä pelottavia, että uskaltaa mennä ilman hihnaa Onnin kanssa niitä katsomaan, sillä aitauksen sisäpuolelle ei Onni edes uskalla astua :D huh... Vielä pari kuvaa meidän mökkiseudusta ja Onnista (:

^tos keskimmäisessä kuvassa näkyy ihan vähän meidän mökistä, joka on tuolla alhaalla... Kuva on otettu navetalta :)

 

Tosin nyt Onni on kipeä :'( nyyh... Johtuisikohan sammakoiden yms. syömisestä mökillä? :D Onneksi tänään illalla on eläinlääkäri... Mutta, jotta tää blogi nyt pysyis kynsiblogina, niin tarvis varmaan kertoo niistäkin jotain :DD Eli tein itteleni sillä uudella kynsilakalla ihan kivat mintunvihreät raitakynnet (: Kynsilakka on siis Models ownin mintunvihreä... 4.95€ Seppälä (:

U need:

Alus/päällyslakan

minunvihreän lakan

ohutkärkisen mustan ja hopean lakan

viilan sekä puutikun

Ensimmäiseksi siistit kynnet. Sitten lakkaat aluslakan, ja kun kynsi on kuiva, voit lakata pohjavärin (tässä tapauksessa se mintunvihreä). Sen jälkeen teet kynnen toiseen reunaan pystysuuntaisen mustan viivan. Jätä pieni väli, ja tee toinenkin pystysuuntainen musta viiva. Kun kaikki kynnet ovat valmiit, vedä hopealla lakalla viiva mustien viivojen väliin... Lopuksi lakkaa päällyslakka ja anna kuivua.

Tein bestallenni mansikkakynnet... Niistä on tehty kirjoitus jo aiemmin, mutta tässä pari kuvaa... Ne on "livenä" sitten huomattavasti siistimmän näköiset.... ;o

Kaverit tuntee mut myös nimellä "Hei, tosta saisi hyvän kuvan!", joten tässä pari munnnn ottamaa luontokuvaa, tai jtn sellaista ::D Kuvat on meidän molempien mökeiltä... :)

Nyt kattoon O.C:n uusintoja digiboxilta, ja miettimään mitä vois kirjoittaa seuraavaksi....Yritän nyt kirjoittaa ihan pian uudestaan, koska seuraavat pari viikkoa vietetään nyt ihan vain kotona :)

♥: Julia