Hellou :)

Yleisiä kuulumisia: No koira tuli viime torstaina taloon :) Nimestä käytiin kauheeta sotaa, mutta kyllä me sitten yhteisymmärrykseen päästiin, ja koirasta tuli Onni :) Ekana päivänä olin vähän kummallista, ja kaikki oli aika pelottavaa. Ruoka maistui silti, ja peti oli ihana! Heti perjantaina Onni pääsi käymään kukkakaupassa ja mummilassa. Kaulapantakaan ei ollut mikään ongelma, eikä talutushihnakaan. Tosin sitä on näköjään hauska syödä ja kuljettaa suussa "lenkin" aikana :D Mummilasta menimme suoraan moikkaamaan meidän pientä serkkua, joka on pian 2v. Olihan se aika kummallista, kun oli tottunut vähän suurempikokoisempiin ihmisiin... ;) Ruokakin maistuu jo hyvin, ja lelutkin ovat kiinnostavia. Pallo on paras lelu ulkona, mutta sisällä käy kaikki! Ulos Onni olisi kovin halukas menemään melkein milloin vaan. Lauantaina Onni pääsi taas matkustamaan. Menimme Jämsään toisen serkkumme valmistujaisiin, jolla on pari koiraa. Onni taisi olla kovin pelottava, kun sitä monta vuotta vanhempi Iitu koira säikkyi aina Onnin lähestyessä sitä ! :D Pellolla juokseminen on ihanaa, ja kaikki näyttäisi menevän hyvään suuntaan. Nimen oppiminen on vielä hakusessa, mutta se kuuluu asiaan. Sisäsiisteys on kyllä jo aika hyvin hakusessa. Tässä vielä pari kuvaa meidän kullasta 8) :

Pari lukijaa on toivonut lisää eläinkuosia ja kysellyt seepra kynsiä, joten tässä olisi nyt kahdet erilaiset. Väriä vaihtamalla, saat kynsistä aivan erilaiset. Tässä olisi hyvä esimerkki siitä. Tiikeri ja seepra.

Tarvitset:

Mustan kynsilakan

Valkoisen kynsilakan

keltaisen kynsilakan

kynsiviilan ja puutikun

alus/päällyslakan

  1. Ota kynsiviila ja viilaa kynnet hyvännäköisiksi
  2. Siisti kynsinauhat puutikulla...
  3. Lakkaa aluslakka ja anna kuivua
  4. Sitten lakkaa keltainen/valkoinen kynsilakka riippuen oletko valinnut tiikerin vai seepran...
  5. Kun kynsilakka on kuivunut, ota musta kynsilakka ja tee sillä eriliaisia kiemurtelevia raitoja kynsiin poikittain.
  6. Kun kaikki kynnet ovat valmiit, lakkaa vielä päälyslakka, jotta kynsilakka pysyisi kauemmin.

Itse halusin tehdä keltaisella tiikerikynnet ja sinisellä seeprakynnet, koska Thaimassaa ollessani, minulle tehtiin valkoisella seeprakynnet, ja nyt halusin kokeilla jotain uutta väriä... :) Mutta tässä kuvia:

Thaimassa on paljon salonkeja, joissa voit pyytää manikyyria tai kynsien lakkausta. Hinta on n. 3-10€. Eli aika halpa! Markkinoilla on myös monia pikkukojuja, joista voit pyytää ihan samanlaisia kynsienlakkauksia, kuin salongeista... Hinta markkinoilla oli hieman halvempaa, mutta laatu oli ihan yhtä hyvä. Mun seeprakynnet maksoivat n. 3.5€, ja niistä tuli ihanat ! :D

Kannatta kokeilla näitä kynsiä, kuten kaikkia muitakin kynsiehdotuksiani :D Seepra/tiikeri kynnet ovat varma vaihtoehto, jos halaut jotain hieman näyttävämpää... Värejä on myös kiva vaihdella. Kokeile pohjaväriksi vaikka pinkkiä tai limen vihreää... Ainiin! Tossa mun valkoisten seeprakynsien alla, on äitin salongissa ottamat kynnet. Niihin meni aikaa n. ½h, ja niihin mun markkinoilla ottamiin kynsiin meni n.20min..... ;)

♥♥♥ HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE ♥♥♥