En jaksanutkaan katsella noita hawaii kynsiä kovinkaan kauaa... hmm, jopa 4 päivää, sillä niiden yksinkertaisuus alkoi ärsyttää :D Mutta joo, tämä kirjoitus on viikon myöhässä (hehe) nenäpäivä kirjoituksen takia, sekä muiden kiireiden! Herran jumala, oon unohtanut kokonaan kertoa, että mun kone on tullut takaisin!!!!! :DDD No jooo. Mutta tein nämä koira, tassukynnet viime viikon lauantaina, ja eilen perjantaina otin tekokynnet viimein pois. Olen todennut, että Broadway tekokynnet ovat todellakin 7 day wear, sillä sitä kauempaa ne eivät pysy. Tuonkin viikon aikana liimasin etusormen kynnen uudestaan kiinni, koska en halunnut ottaa vielä noita lakkauksia pois... Ärsyttävää laittaa hiuksiakin, kun ne ovat kynnen tyvestä jo vähän irti, niin hiukset jää sinne luonnollisen sekä tekokynnen väliin... (hieno selitys :D) Muutenkin nuo tekokynnet tuottavat iloa, vain sen parin päivän ajan, kun ne pysyvät kunnolla kiinni, ja ovat kauniin näköiset. Mutta sitten kun alat väsäämään niitä irti, ja näet omat kyntesi... nami nami

Buufaamisenin jälkeen ne näytävät vielä tuolta... :( Tekokynsistä jää ikävät valkoiset läntit muistoiksi, ja jos niitä kynsiä vähänkin yrittää ottaa pois 'voimalla', niin oman kynnen päälimäinen kerros lähtee tekokynnen mukana... ----> naps, oman kynnenkärki on niin ohut, että se lohkeaa. Ja se siitä 'kynsien kasvatus projektista'. Alunperin ajatukseni oli siis pitää tekokynsiä, koska omani olivat lohjenneet niin pahasti. Sillä välin kun pitäisin tekokynsiä omani kerkeisivät kasvaa. Mutta eilen totesin tuon aivan turhaksi...
Ajattelin nyt pitää pientä taukoa kynsien lakkaamisesta, ainakin omieni, ja kirjoittaa jo ne kauan lupaamani pikkusisustus- ja hius kirjoitukset. (hups... :S)

Peukalo: Lakkaa ensin pohjaväri. Tee sitten tummanruskealla lakalla koiran pää. Tee sitten vaalea kuononympärys. Vedä pienet ruskeat korvat samalla kynsilakalla, kuin koiran pää. "Tiputa" pienet tipat silmiksi valkoisesta lakkapullosta. Tee mustalla koristelulakalla musta pieni nappinenä, ja laita vaikka hammastikun avulla valkoisten silmien sisälle musta piste pupilliksi. Tee myös samalla suu koiralle. Lakkaa päällyslakka.


Raidat: Lakkaa ensin yksi kerros valitsemaasi pohjäväriä. Tee sitten neljä ohuempaa raitaa, joista aina kaksi on samanvärisiä ja rajaa ne  sitten aina toiselta puolelta mustalla.
Tassut: Lakkaa pohja väri. Tee hieman isommat tummanruskeat laikut erilleen toisistaan. Tee sitten molempien niiden yläpuolelle 3 tai 4 pienempää täplää.


Helmet: Lakkaa pohjaväri, ja tee kaksi laikkua kynteen. Yksi hieman isompi ja toinen vähän pienempi. Levitä niiden kohdalle kynsiliimaa ja aseta valkoiset helmet niiden kohdalle. Anna liiman kuivua, ja lakkaa sitten päälyslakka.




Hyvää isänpäivää :)
...jo hieman etukäteen. Tässä olisi muuten myös ihan mahtava kakkuidea isänpäivälle. Pitäisi laissa kieltää kaikki tämmöiset 'kevyet'kakut :D ...eli siis Daim kakku olisi kyseessa. Tässä olisi hieman helpompi versio, mutta takuulla ihan sairaan hyvä! Saa nähdä jääkö huomisen isänpäivän jälkeen muruakaan tuosta kakusta... :-D

Ainekset:

  • 4dl sokeria
  • 1 Fazerin sininen suklaalevy
  • 2 tl vaniliinisokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 kananmunaa
  • 200g leivontamrgariinia tai voita
  • 4 dl jauhoja
  • 5 rkl leivonta kaakaojauhetta
  • 1,5 dl maitoa
  • 1-2 daim patukkaa

Ohjeet:

1. Sulata margariini/voi kattilassa tai mikrossa(sulatuskannussa).
2. Vatkaa sähkövatkaimella munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sekaan vähitellen hieman jäähtynyt voisula.
3. Lisää kuiva-aineet samalla sekoittaen vuorotellen maidon kanssa. Laita lopuksi kaakaojauhe... (voit haluetssasi kokeilla murustella myös taikinaan pienen määrän daim suklaata) :P
4. Kaada hyvin sekoitettu taikina pyöreänmalliseen voideltuun paistoastiaan, ja laita uuniin. Paista 175-200 asteessa n. 50-60 minuuttia. (Mä pidin uunin 180 asteessa, ja kakku oli uunissa 53 minuuttia, ja hyvä tuli!)
5. Kun olet ottanut kaukun uunista ja antanut sen jäähtyä hetken, varmista, että kakun reunat ovat irti astiasta. Kippaa kakku sitten tarjoiluastialle.
6. Sulata yksi Fazerin sininen suklaalevy kattilassa. Laita kattilaan ensin n. 200g leivontamargariinia. Kun margariini on sulaa, lisää suklaa sekaan.
7. Käytä nuolijaa apunasi, kun kaadat sulan suklaan jäähtyneen kakun päälle. Levitä tasaisesti. (meillä loppui vähän toi fazerin suklaa kesken, mutta ehkä olisi pitänyt tehdä ohuempi kerros, jotta se olisi riittänyt myös reunoille)
8. Murusta tarvitsemasi määrä Daim suklaata kakun päälle, ennen kuin fazerin suklaa on kohmettunut.
9. Laita jääkaappiin, kunnes suklaapäällyste on kohmettunut kovaksi, ja tarjoile.