Heips taas :) Huomenna on sitten kolme viikkoa kulunut ja arvotaan blogini arvonnan voittaja :) Huomenna myös koulussa julkistetaan viime viikon teemaviikko voittaja (; Otin esille eilen illalla myös graffiti kynsilakkapussini ja väsäilin tämmöiset pinkit kynnet ens kouluviikolle, samalla Terra Novaa katsellessa♥. Alla pinkki kuultava Maybelline New York lakka. Graffiti lakka on Isadoralta ja hopea raita on Kiss and Nail Art Paintin lakka (: Viimeistelin kynnet liimamalla keskelle hopeaa viivaa hopisen ison timantin.


 

Launtain pika shoppailureissulta... Suoriuduin joka kaupasta vartissa... uskomatonta! Oon kyllä ylpeä ittestäni :D
Piecesin vaaleat revityt farkut 39.95€ ja pinkit tennarit Mic Mac 16.95€, Lumenen rajauskynä 6,95€



Päivän meikki: Taputtele hellästi meikkipuuteria tasaiseti pestyille kasvoille. Laita kevyesti peitepuikkoa ihon epäpuhtauksien päälle häivyttäen. Yritä saada ihon sävystä tasainen. Siisti kulmat. Onko teillä muuten kokemusta kumageelistä? Olen lukenut parista viime lehdestä (Demi ja Miss Mix) siitä, ja haluaisin itse kokeilla värjäävää... :)
Tee silmiin ohuet rajaukset eyelinerilla tai rajauskynällä. Kumpi on käytännöllisempi tai helpompi, eyeliner vai rajauskynä?
Lopuksi ripsiväri :) Rajaukset silmissä vahvistavat ripsien tyven väriä, sillä usein ripsaria on vaikea saada laitettua aivan tyveen. Kuvassa näkyy kaksi erilaista ripsiväriä.... Violetti purkkinen on uusi jota käytän yläripsiin, ja alaripsissä yleensä käytän cliniqueta, sillä sitä on helppo laittaa tarkasti pienen harjansa vuoksi :)



1. Clinique 8½
+ plussat: Allergisesti testattu, hyvä laatuista, helppo laittaa alaripsiin.
- miinukset: pieni harja, jolla ei irtoa väriä paljoa.


2. Loreal Paris Million Flashes 9+
+ plussat: hyvän mallinen harja, jolla on helppo laittaa ripsiväriä.
- miinukset: väriaine kuivuu helposti ja jää kiinni purkin reunoille, jolloin "korkkia" ei saa kiinni hyvin... harjaan jää silloin myös helposti paakkuja.


3. Lumene sensitive eyes mascara 7½
+ plussat: paljon väriä !
- miinukset: leviää helposti. (saatiin jostain ostoksesta kaupan päälle...)


4. Lumene Blueberry Curl mascara 9+
+ plussat: hyvän mallinen harja, ripset taipuvat nimensä muikaisesti kauniisti, eikä harjaan jää paakkuja.
- miinukset: vedenkestävä on todellakin vedenkestävä, sillä ripsiä sai hangata kunnolla puhataiksi ennen kuin kaikki ripsivärit olivat poissa.


5. Max Factor False Lah effect fusion 9½
+ plussat: vaikka tämä ei ole vedenkestävää, se ei leviä helposti, mutta se on silti helppo pestä pois. Väriä irtoaa paljon ja ripset kaartuvat kauniisti.
- miinukset: Harja on niin paksu, että sillä saattaa osua yläluomeen ja väriä on vaikea laittaa harjan vuoksi alaripsiin.






  Terkuin Julia (: