Moi taas kaikki lukijat :)

Tein tänään tällaiset tennariaiheiset, tai tennareita muistuttavat kynnet. Ne ei ihan onnistunut niin kuin olin odottanut, mutta ihan tarpeeksi hienot niistä tuli.

Tässä on mun omat tennarit, joista idea lähti. (huom. ne on vanhat, KÄYTETYT ja hieman kuluneet) :D

Something about tennarit:

Tennarit ovat monikäyttöisiä, ja ne sopivat melkein minkä ikäiselle vain. Nykyään niitä on monia erivärejä ja malleja. Sandaalit, lyhyt vartiset, ohutpohjaiset, alkuperäiset ja vaikka mitä muita <3 Tennarit kuuluvat lähes joka koululaisen ja miksei vaikka aikuisen kenkäkokoelmaan. Itse tykkään eniten All Starsin converse tennareista. Ne ovat hyvälaatusia ja niitä myydään lähes joka kenkäkaupassa. Hinta on vähän korkeampi, mutta hyvää ei saa halvalla. :) Voit kommentoessasi kertoa, mitkä ovat sinun lempi tennarisi yms... :))

Sitten näihin kynsiin :D 

tarvitset:  pohjavärin (väri jonka väriseksi tennarin haluat) valkoisen lakan, mustan lakan, päällys/aluslakan...

1. Lakkaa aluslakka. (Olin eilen lauantaina särkänniemessä ja sieltä kotimatkalla me  poikettiin Ideaparkissa. Ostettiiin sieltä uusi Trindin Base Coat niminen aluslakka. Se tekee kynnestä sileän, ja luo sillä tasaisen pinnan värikkäälle kynsilakalle.)

2. Halusin kaikkien tennarikynsien olevan pinkkejä, joten käytin models own:n pinkkiä kynsilakkaa (hyvä laatu ;D) Ja lakkasin sillä yhden kerroksen. Saat kynsistä myös hauskat, jos vaihdat väriä joka toiseen kynteen, tai lakkaat kaikki kynnet erivärisiksi.

3. Kun kynnet olivat kuivat, tein kynsien päihin valkoisen kärjen, kuten tennareissa. Sitten lakkasin mustalla lakalla tennarin nauhat kysiin. Käytin mustaa ja valkoista ohutkärkistä Kiss nail art paint lakkaa. Nämä lakat ovat kalliita, mutta hyvälaatuisia.

4. Lopuksi lakkasin päällyslakan ja annoin kuivua hyvin :)

Noin :) Tässä olis vielä tennareita eri kaupoista:

Helppo.fi Punaiset tennarit 79€                 Haluaisin alapuolella olevat lilasiniset tennarit<3 Spiritstore 79.90€

 

Olisin ehdottomasti halunnut nämä, mutta niitä oli vain kokoa 28. Brandos 65€

Molemmat alapuolella olevat ovat all starsin converse tennarit. Ellos 79.90€

 

Ellos 64.90€                                                                                  Brandos 95€

    

Seuraavat kaksi allaolevat tennarit eivät ole converset, mutta hienot silti. Voisin haluta <3 :D Vasemman puoleiset ovat vansin tennarit Brandoslita 65€. Oikean puoleiset tennarit ovat Valdinelta ja maksavat 30.15€

 

- julia -