Tänään oli niin ihana päivä, vaikka olo ei ole mitenkään järin huipussaan... Oikojalta hampaat kipeänä, hirvittävä nuha ja yskä :( Onneks hyvä seura piristää aina päivää ♥ Koko päivä hurahtikin kaupungilla ja elokuvissa :)
Ostin H&M:ltä tavallisen mustan neuletakin 14.95€ sekä pinkin kynsilakan myös hm:ltä 3.95€ myöhemmin juttua siitä :)
Koulukaverin suosittelemana ostin myös Infosta Hits 2011  pianonsoitto kirjan, joka sisältää 44 nimensä mukaisesti tämän vuoden hittibiisiä. 26.60€ ov, alessa 19.90€. mm. biisejä 'Rolling in the deep', 'Till the world end', 'Only girl in the world' ja 'Judas'. Myös suomalaisia biisejä kuten 'Missä muruseni on', 'Maailman toisella puolen' sekä 'Jos mikään ei riitä'.♥ ♥ ♥ en millään malttaisi odottaa, että pääsen harjoittelemaan :D

Jo pitkään minä ja Milla ollaan ihailtu lasin toiselta puolelta Ben and Jerry's jäätelöä, ja tällä kertaa ostettiin puoliksi Cookie Dough. Mmmm... ihan tajuttoman hyvää! Pitäisi kieltää näin hyvät ja kevyet herkut♥♥

Sen jälkeen me mentiin katsomaan Twilightin viimeisimmän ensimmäistä osaa, Aamunkoi osa 1. Ööö... se oli vähän outo, en oikein tiedä, että millälailla, mutta jotenkaan se ei vaan sytyttänyt. johtuiskohan siitä Renesmeen syntymisestä...? 2 tuntia hurahti ihan hetkessä, ja silti vieläkin silloinkin tuntui, että elokuva oli vasta alussa... Ei se huono ollut, mutta vähän vaikea arvioda, kun ei ole nähnyt 2. osaa. Tietääkö joku milloin se tulee elokuviin?? Itsellenä on joku käsitys helmi- maaliskuusta... Pakko nähdä silti se!


Tässä myös pari yleistä vinkkiä.
1. Käytä kasvovettä.
Omistan lähes koko Neutrogenan kasvojenhoito sarjan, ja olen tyytyväinen. Kasvoveden ostettua olen huomannut ihon laadun parantuvan.


1. Pieni tuubi on tehorasvaa vain niille alueilla, jossa iho on mmm.. no huonossa kunnossa.
2. Kasvovesi. Pyyhi hellästi kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen pesun jälkeen.
3. hmm.... sitten multa löytyin tommoinen vähän isompi kosteusvoide, joka toimii aika samalla tavalla kuin tehorasva
4. Kuorivia rakeita sisältävä kasvojenpesuaine.
5.  Tavallinen kasvorasva. Käytä aina pesun ja kasvoveden käytön jälkeen :)

Toinen vinkki: Mulla on alkanut näin pakkasten ja kylmien ilmojen takia kynsinauhat kuivumaan, joten kannattaisi öljytä ja rasvata niitä aina kun alkaa olla tarve :)

Tässä kuva myös Maman pikkujoulukynsistä :)


Hyvää pikkujoulua kaikille niitä juhliville !
Pieni omatekoinen sarjakuva 'Unhappy Bunny'
             

- Julia -

"Parantaako hyvä seura harmaimmankin päivän?"