Hej (:

Tulin just Ruotsin risteilyltä :D Olin ekaa kertaa Ruotsissa XD Juu'u ! Kyllä mä oon kaikki Thaimaat sun muut kiertänyt, mut en sitten Ruotsia, mutta nyt on sitten sielläkin käyty (: Oltiin Silja Linen Serenade laivalla.
Tein illalla miun ihanalle tädille tähdenlento aiheiset kynnet. Käytin:
1. Sähkönsinistä Wild And Crazy lakkaa
2. Depentin kultaista koristelukynsilakkaa
3. Trindin base coat alus/päällyslakkaa
4. Mustaa ja hopeaa Kiss and NAIL ART Paint lakkaa

Ensin vedin meikkisienellä yhden kerroksen pohjalakkaa kynsiin (wild and crazy). Sitten töpöttelin uuden kerroksen, koska tämä lakka oli niin ohutta. Sitten töpöttelin kynsien kärkiin kultaista Depentin kynsilakkaa.

Kun kynnet olivat kuivuneet, laitoin tähtitarran joka kynnen sisäreunaan.

Sitten tein koristelulakoilla peukaloihin tähdenlennon pyrstöt ja liimasin vielä pienet timantit.. (;



Tulihan sitä myös shoppailtua oikeen kunnolla :D Yhden kävelykadun varrella 4 H&M:ää (living in a dream♥) :D Ooh, rakastan henkka maukaa........ Luulisi, että Ruotsissa olisi vähän edullisempaa, mutta ei siellä kyllä juuri mitään hintaeroja ollut. :/
 

Miun ostoksia...


hey anteexanteexanteex oikeasti toi tanssikousujen kuvan laatu xDDD
Tossa neulakissa on kyynärpäiden kohdalla "paikkaukset"... Kaikki vaatteet ovat siis ostettu H&M:stä, ja karkit laivan viinakarkkikaupasta ♥♥
Essien lakat♥♥♥ Voisko ihanempia lakkoja olla....??? Käytiin Kicks:ssä, ja ostettiin sieltä 5 erilaista kynsilakkaa. Ja yks niistä on hiekan harmaa/ruskea essien kynsilakka. Sillä samalla hyllyllä oli jtn 25 eri vaihtoehtoa, ja puolet niistä oli aivan ihania pastillin sävyisiä. Teki mieli ostaa ne kaikki, mut mulla oli ne jo muina lakkoina entuudestaan --.--'' Mutta kyllä toikin on aika cool♥ Siiten me ostettiin Trindin vaaleanpunainen kynsilakka ja O.P.I:n kahden kynsilakan setti. Toinen niistä on ihan tavallinen hopea lakka, ja toinen sellainen glitter, mitä voi laittaa värillisen lakan päälle. (Teen niistä kirjoituksen myöhemmin) (; Mä ostin myös Depentin mustan koristelulakan. Depentin koristelulakat ovat siis aina paketissa. Ne tavalliset eivät... ;DD (Essien ja O.P.I:n sivuille pääsee mun linkkivikkien kautta...(; Mutta essien lakkoja pääsee tarkastelemaan Nelly.com kohdasta...)

Me käveltiin Tukholmassa linnan pihan poikki vanhaan kaupunkiin, jossa oli Theodores Home niminen liike täynnä kaikkea ihanaa sistustavaraa (: Ite en ostanut muuta kuin yhden muffinsin näköisen kupin, tai oikeastaan se on rasia.♥ Mutta se vaan oli niin suloisen näköisenä siinä odottamassa, että joku ostaisi sen. Öööö... se maksoi 50 kruunua, eli n. 2,5€ (:

Nyt vois hipsiä suihkuun ja huitasta pari lettua, ja sen jälkeen kömpiä omaan sänkyyn lukemaan :)♥ ♥ ♥
Hejdå, vi ses  (; ♥: Julia