Kiitos kaikille ihanille lukijoille, joita oli viime viikolla jo kertynyt vähän yli 100 !!!! :)
Operaatio: vanhat lakat esille on alkanut (: Ja ekana käyttöön on päässyt H&M ihana turkoosi lakka ! Kyseinen kynsilakka oli ihanan paksua väriltään, joten vain yksi kerros riitti, minkä ansiosta kuivumiseenkaan ei menny kauaa. Samalla kattelin Putousta ja Terra Novaa kun kynnet kuivuskelivat ihan kaikessa rauhassa (: Halusin myös kokeilla perinteistä kukkamenetelmää: Tein hopeisellä O.P.I:n Your royal shiness lakalla viisi pistettä dotting toolia käyttäen. Ennen kuin pisteet kerkesivät kuivua, vedin hammastikulla pallojen sisäpuolelta viivan vähän pallon puolen välin ylitse, jolloin 'palloista' muodostui kukkien terälehdet (; Tein joka kynnen täyteen näitä kukkia, eli n. 3-6 kokonaista kukkaa per kynsi. Lopuksi liimasin joka kynnen yläkulmassa olevan kukan keskelle rusehtavan timantin, ettei blingblingit jää kokonaan pois ! Itse pidän lopputuloksesta paljon ! :) On kiva yllättyä positiivisesti siitä, että kynnet ovat kauniimmat tehtyinä kuin mielessä (; Värit ja kuvio muistuttivat itämaista tyyliä (:
  

Ostin myös H&M:stä sormuksen joka sopi hyvin teemaan 4,95€. Ostin myös neuletakin, joka on tämän kevään kuvastossa. 9,95€ En jaksanut yrittää ottaa mitään kuvia, jossa neueltakki olis päällä, joten saatte tyytyä henkarikuvaan (:

Pari viikkoa sitten äiti neulo mulle aivan ihanat tanssivillasukat (: Lämmittävät nilkkoja ja pohkeita, mutta niillä ei onneksi liukastele tanssilattialla, koska päkiät ovat paljaana (;
Voi pitää pitkinä polviin asti tai rutata nilkkoihin (:

Viime viikolla lähti myös suhteellisen iso H&M:n kevät tilaus uudesta kuvastosta :DD Parit farkut, neulepusero, pari toppia ja erialaisia asusteita sekä muutamat kengät mahtuivat pakettiin (: Kattoo nyt sit kun ne joskus maaliskuun lopulla tulee, että mitä niistä oikeasti otetaan (: Ihanan pirtsakoita ja värikkäitä vaatteita oli tässä kuvastossa !Tässä on muutama tilaukseen lähtenyt vaate/asuste:

oranssit farkut

oranssit ballerinat. tilattiin myös oranssit sekä mintunvihreät? ballerinat erimallisina, kuin nämä (;

neulepusero

 

 Kuvat kaikista ostetuista vaatteista pistän sitten, kun saadaan paketti kotiin asti (:
Onnilta terkkuja:

Tänä keväänä kaikki pirteät ja kirkkaat värit ovat huipussaan, myös maanläheiset värit ovat osa tätä kevättä ja tasapainottavat kirkkaiden värien hohtoa. Pinkki, oranssi ja mintunvihreä ovat mun mielestä tämän kevään hitti. Myös beige ja hiekanharmaa ovat mmun mieleen (;
Mitkä ovat teidän mielestä tämän kevään pirteimmät värit?