Taas on yksi joulu ohitse :) Oli pakko päästä kirjoittamaa ennen uutta vuotta. En ole vielä kerennyt juuri joulusta postaamaan, kun on ollut vielä senkin jälkeen vähän kaikenlaista kiirettä.  Eilen aloitin jo kirjoittamaan, mutta dvd:n päällä oleva sex and the cityn tuontantokausilaatikko voitti :D Tänään on muutenkin ihan hyvä päivä kertoa kuuumisia, koska olin tänään äidin kanssa katsomassa elokuvissa 'New Year's Eve' elokuvan. Elokuva oli itsessään todella hyvä ja kaikki sujui muutenkin hyvin, kunnes popparit kaatui lattialle ! Onneks kaikki ei kuitekaan mennyt hukkaan :D
 

New Year’s Eve on tarina rakkaudesta, toivosta, anteeksiannosta, uusista mahdollisuuksista ja puhtaalta pöydältä aloittamisesta. Se nivoo yhteen monien sinkkujen ja pariskuntien kohtalot sykkivässä ja inspiroivassa New York Cityssä vuoden säihkyvimpänä yönä.

Elokuvan pääosissa nähdään Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar®-ehdokas Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar®-ehdokas Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Ryan Seacrest, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hilary Swank ja Sofia Vergara.

New Year’s Eve on kuvattu kokonaan kuvauspaikoilla New Yorkissa ja sen ympäristössä.

(kopioitu BioRexin sivuilta)
Olis niin hienoa päästä tonne ihan oikeassa elämässä! Mun tän hehtkinen unelma onkin päästä kävelemään New York:n katuja pitkin Times Squarelle, nähdä vapauden patsas ja kaikkea mahdollista mitä nykissä voikaan tehdä! ♥♥♥
New Year's Eve on kai Valentine's Day:n tekijöiltä...? Niissä molemmissa oli mukana ihanaa huumoria ja romatiikkaa :) tykkäsin paljon ja suosittelen muitakin käymään katsomassa sen leffan!


Tässä muutamia saamiani joululahjoja:

leopardipetivaatteet, mikki hiiri tyynyliina, pöllötyyny♥, new york tyyny (sain myös samalla kuvalla varustetut petivaattet... paketin avattuani huomasin vaan, että tyynyliina oli kokoa 80x80cm :DDD, eli uutta tyynyä odotellessa) sekä kultainen nalle :)



Seeprakuvioinen laukku, Suuri pop toivelaulukirja 4 (harjoittelen pianon soittoa :), iso muffinssi rasia (jatkoa Ruotsista ostamalleni pienelle samantapaiselle rasialle♥), sex and the cityn kaikki 6 tuuotantokautta ja Pirates Of The Caribbean leffakokoelma :)

 

Sain myös aivan ihanan paidan jossa oli amerikan lipun kuva<3333 Elokuva reissukin toteutettiin BioRexin lahjalipulla, jonka sain kummeiltai joululahjaksi. Myös kehykset sekä punainen mariskooli löytyivät paketeista :) Anteeksi tämän postaukset kuvien huonolaatuisuus... mutta talvi on huonoa aikaa valokuvaajille sekä kynsienlakkaajille, sillä luonnonvaloa ei ole kauaa, joten joudutte tyytymään sisällä otettuihin kuviin :/ Mariskoolikin olisi oikeasti ihanan punainen, mutta laatu häippäs.... -.- Ainiin ! Sain myös aivan ihanan Guessin aidon lompakon♥,





  Sain myös todella paljon erilaisia kynsikoristeita, kuten fimoja, timantteja ja tarroja. Muutama kynsilakkakin oli 'eksynyt' joukkoon. Tässä pari lakkausta uusilla kynsilakoillani :)
Äidin uuden vuoden kynnet ovat tehty lakkaamalla vinoon Maybellinen violetilla 553 lakalla. Sen jälkeen rajasin ulkoreunan mustalla koristelulakalla. Seuraavaksi lakkasin uudella O.P.I.:n Rainbow Connection glitterlakalla violetin lakan päälle, ja tein uudestaan mustan rajan. Mustien raitojen viereen tein hopella Kiss and nail art paintin koristelulakalla hopeat viivat.



Omat kynteni ovat lakattu vain yllä mainitulla OPI:n glitterlakalla... Tylsät, vai hienot, mutta yksinkertaiset? Otin taas tekokynnet etu- ja keskisormiin käyttöön. Tekokynnen sekä oman luonnollisen kynnen väriero on suuri, joten lakkasin ennen glitteriä Mavalan 91 Reno lakalla pari kerrosta, jotta ero olisi pienempi ;) En halunnut lakata mitään extremeä, mutta jotenkin tekisi mieli lisäillä edes jotain näihin......... :/

Tässä kuvassa näkyy, että väriero ei ole enää niin suuri, kun käytin hentoa beigen sävyistä Mavalan lakkaa

 

Happy New Year 2012 !