Heipati hei :)
Pari kynttä on pitänyt vaihtaa, koska viime viikon tiistaina peukalo napsahti pois ja taaaaas kynsi lohkesi, mutta ei onneksi niin pahasti kuin viimekertainen :S Matkakuumetta päällä, kun paras kaverini on lähdössä ekalle ulkomaanmatkalleen. Muakin ihan jännittää Millan puolesta!
♥♥ Olen jo jonkin aikaa halunnut käyttää jotain sinistä, joten pengoin vähän kynsilakkalaatikoitani ja löysin Modes Own:n mintunvihreän Jade Stone NP083 kynsilakan :) Näihin tekokynsiin on niiiiiin ihana lakata, kun lakkaukset kuivuu ihan über nopeasti :D Nämäkin sain kokonaan valmiiksi n. 25 minuuttissa, kuivumiset mukaan laskettuina :DDD Lakkasin ensin pohjakerroksen mintunvihreällä lakalla. Tässä 2 ohutta kerrosta. Sen jälkeen töpöttelin meikkisienellä erivärisillä lakoilla kynsien kärkiin. Käytin töpöttelyyn China Glazen Sunset Sail:a ja Electric Pinapplea. Yritin töpötellä vielä pariin kynteen Essien 696 chinchilly lakalla, mutta totesin sen huonoksi tähän ideaan... Kun kynnet olivat suhteellisen kuivat, liimasin Broadway:n tekokynsipaketin mukana tulleita kukkatarroja joka kynteen. Ja tässä tulos:



Sally Hanseinin kynsilakanpoistoainetta voi käyttää tekokynsien pois ottamiseen, sillä se sisältää asetonia, joka auttaa irrooittamaan kynnet. Asetoni pehmittää liiman, jolloin kynsi irtoaa helposti.


Tässä olisi vielä vaihtelun vuoksi iiiihan pikkuinen "ruoka"vinkki :) Tää on oikeesti todella kevyt, mutta täyttävä aamu- tai iltapala :) Eli ota kulhoon mansikka- persikka-, tai banaanijugurttia. Kuori yksi 1-2 mandariinia ja pilko palat kahtia. Ota tavallisia riisimuroja ja kaada mandariinin palaset sekä murot jugurtin sekaan :)