Heissain taas (:

...Ovat tosi yksikertaiset ja nopeat, mutta todella hienot! Isa Doran Graffiti lakoilla on helppo lakata kynnet, koska niissä on sen verran paksu suti, että se peittää kerralla juuri sopivasti koko kynnen yhdellä vedolla. :D Graffiti lakkoja ei löydy kovinkaan helposti ja maksavat pikkuisen enemmän (n. 8-10€ kpl). Ainakin Hämeenlinnassa niitä myydään vain Tarjoustalossa, ja sielläkin todella niukasti, joten jos haluaisit Graffiti kynsilakkaa, ja näet sellaista jossain, niin kannattaa ostaa, koska tuskinmpa niitä kauhean monessa kaupassa on.  Suuremmissa kaupungeissa saattaa löytyä helpommin :) Ostimme sinisen ja mustan lakan Tallinnan kaubamajasta (valikoima oli aika suuri). Nuden ja vaaleanpunaisen ostimme Tarjoustalosta. Ohjeet ovat helpot:

       

  1. Valitse mikä tahansa lakka joka erottuu graffitilakan väristä, ja lakkaa sillä kyntesi.  
  2. Anna kuivua 4 minuuttia.
  3. Sitten ota valitsemasi graffiti kynsilakka ja lakkaa yksi kerros sillä edellisen lakan päälle. 
  4. Jos johonkin kohtaan kynnessä ei ole tullut tarpeeksi selvää graffitikuviota tms. mielestäsi, voit laittaa pikkuisen graffiti lakkaa siihen kohtaan, kun edellinen kerrros on täysin kuivunut.
  5. Sitten odota n. 30-60 sekunttia, ja graffiti lakan pitäisi olla kuiva. 
  6. Viimeistele kynnet lakkaamalla yksi kerros päällyslakkaa. Ja ottamalla yli menneet lakat pois kynsilakanpoistoaine kynällä tai kynsilakanpoisto aineeseen kastetulla topsipuikolla. :)

     

        Tässä olis sitten vielä pienoinen Graffiti Nails galleria :D