Moikka taas (;
Pari kirjoitusta sitten sain ehdotuksen, että voisin tehdä pienen postauksen huoneestani (: No tästä ei nyt ihan hirveen pientä saa, mutta yrittäkää jaksaa lukea... Kuviakin riittää (:

Tässä on perusnäkemä huoneestani ovelta. Ostimme viime helmikuussa, eli noin vuosi sitten New York - Brooklyn Bridge tapetin Seinäruusuu nimisestä nettikaupasta. Tapetilla oli hintaa muistaakseni 96€, mikä on suhteessa aika halpa, sillä muissa löytämissämme nettikaupoissa tuo sama kyseinen New York tapetti saattoi maksaa usemman sadan euron. Sängyn päällä on yleensä hopeanharmaa päiväpeitto, mutta vaihtelun vuoksi pitä sitä vain puoliksi sängyn päällä. Päiväpeiton päällä on vielä Pentikiltä ostettu nude-vaaleanpuna-valko ruudullinen viltti, sekä pehmoleluja. Katossa mulla noin sata pimeässä hohtavaa tähteä :)

Pieni koristetyyny innostus asuu myös mun huoneessa (; Tässä ei siis ole kaikki tyynyni, sillä osa on erään rahin päällä, ja joitain olen joutunut karsimaan, koska tila on oppunut :D Vasemmalta oikealle mennessä on ensimmäisenä joululahjaksi saatu mikki-hiiri tyynyliina (H&M), sen vieressä on aivan ihan pöllötyyny, joka on myös saatu jouluna... muistaakseni se on iskusta. Vaaleanpunainen röyhelötyynyliina oli myös paketissa, ja sekin olin H&M:ltä. New York tyyny ei meinaa näkyä kokonaan, mutta se on EMP:ltä, ja tyynynssä on keltaisen taksin kuva Times Squarella. Brittilippu tyyny on ostettu viime vuonna iskusta kuten viivakoodi tyynykin. Luonnonvalkoinen kiemuratyynyliina on Thaimaasta (:

Työpöydälläni on läppäri, piian peili ja joitain muuta pikkutavaroita. Kirjoitusalusta on ostettu ikeasta parilla eurolla. Ja koska se on läpinäkyvä, olen laittanut sen alle julisteen...

Tässä on piian-peili, jonka laatikko sisältää kaikki meikkini. Peilin edessä on kaikki hajuveteni, huulirasva, ja pieni korurasia. Christina Aquileran tuoksu (oik.) on lempparini ! Se ostettiin viime vuonna laivalta 28€:lla. Kukkakuvionen hajuvesi on saatu synttärilahjaksi ja Boum-hajuvesi on seppälästä 9.95€.

Kuten edellisissä kuvissa näkyi, keräilen muffinin muotoisia säilytysrasioita. Vasemman puoleisen kuvan iso rasia on ostettu Lempäälän Idea Parkin Sinooberista (n.5€). Oikeanpuoleisen kaikki muut paitsi vaaleanlila muffini ovat ostteu Tiimarista 3.95€. Myös vihreäkuppinen muffini on Tiimarista. Vaaleanlila on ostettu Tukholman vanhasta kaupungista.

Toisella puolella huonettani oven vieressä on lipastotaso. Tv, radio, simupukoita, kasveja, levypidike, taulu Onnista ja lamppuja. Kasvit ovat kaikki ostettu Ikeasta. Pitkä pambu kasvi on onnen pambu, joka on sinisessä lasimaljassa (ikea). En käytä vettä tämän kasvin kohdalla, vaan 'vetisiä palloja', jotka kosteuttavat. Sängyn jalkopäädyn luona on vaatekaappini sekä..... sekalaisia tavaroita sisältävä kaappi. Vihaan valkoisia kaapinovia, joten 'päällystin' ne julisteilla.

Sekatavarkaapin päällä on myös taso, joka on suht täynnä tavaraa. mm. kultainen nalle ja 4 taulua. Valkokehyksisessä taulussa on kaikki koulukuvani tähän mennessä, sitten kaverikuva, tyhjä timanttikehyksinen taulu... tosin biorex taskussa on vielä yksi ilmaislippu käyttämättä (; Ja sitten vielä Hollywood-aiheinen taulu, jossa on kuva musta ja parhaasta kaveristani. Tasolla on myös iso ballerinaa esittävä koruteline. Ajattelin tehdä joku kerta kirjoituksen koruistani, miltä kuulostaisi? (:
Taulujen takana on vielä piirustusukko, mariskooleja, ja erilaisia maljoja kasveille. Pienet lasituikut ovat Iittalasta... mutta en pidä niissä kynttilöitä, ettei käy köpelösti, vaan niissä on koristehiekkaa ja simpukoita.

Lipaston päällä näkyvät lamput olivat molemmat sinisiä. Laavalampun sain 3 vuotta sitten joululahjaksi ja toinen näistä ostettiin myös Ikeasta (: Tykkään pitää näitä lamppuja usein päällä, koska se hohtavat sinistä valoa.... Ikeassa myytiin myös monina muina eri väreinä näitä lamppuja, kuten pinkkinä ja limen vihreänä (:

Tässä vielä simpukoita, jotka ovat lasiastiassa lipaston päällä. Simpukat ovat kotoisin Thaimaan matkaltamme (:

Sängyn jalkopäädyssä on mun pikkuiset sähkökoskettimet. Viimeisimmät opettelemani kappaleet:
- Terra Nova theme song
- Apologize
- Can you feel the love tonight
- Hallelujah
- Someone like you
- Tao Tao

Harjoittelen myös tällä hetkelle Sex and teh cityn tunnaria, mutta en löydä kokonaisia nuotteja mistään...! musicnotes.com:sta löytyi ensimmäinen sivu, mutta jotta saisin kaikki loputkin nuotit pitäisi maksaa 5.25$.... Olisiko kellään tietoa, mistä voisi löytää ilmaisia nuotteja pianolle???

_____________________________________________________________________________________________________

 

Kolmen päivän päästä taas uutta postausta tulemaan, koska silloin mun blogi täyttää 1 vuoden (:
- Julia -